İstanbul içi eğitmen

Merhaba ben istanbul içinde özel eğitim alacağım bi hoca arıyorum da genel olarak bikaç kişiye sordum fakat fiyat ve saat olarak tam emin olamadım. acaba eğitim aldığını ve önerebileceğiniz hocalar var mıdır? işe git gel için kullanıyorum fakat tam olarak hakim olmak için tecrübem:3000km daha

Türkiye baştan başa kara yolu ile 1800 km civarında. Sen 3000 km ile ziyadesi ile öğrenmiş olman lazım ama ille de daha ötesini öğrenmek istiyorum der isen honda ya da yamaha akademiye gitmen lazım. Şahıs isimleri hakkında fikir veremeyeceğim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
eğitimden önce bi yerden bi yere gitmek için değil de motosikleti anlamak için sürün kapalı bi alan bulun dar manevralar çalışın ters tarafınıza doğru dönüşlere çalışın en önemlisi arka fren kullanmayı öğrenin düşük hızda en önemli şey debriyaj ve arka fren kullanabilmek ben en azından bunları yaparak alışmıştım

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Türkiye baştan başa kara yolu ile 1800 km civarında. Sen 3000 km ile ziyadesi ile öğrenmiş olman lazım ama ille de daha ötesini öğrenmek istiyorum der isen honda ya da yamaha akademiye gitmen lazım. Şahıs isimleri hakkında fikir veremeyeceğim.
Katılmıyorum hocam. 3000 km'de ne yapıldı ne edildi bilmiyoruz. Belki freni yanlış öğrendi, belki sürekli gidonu sıkıyor.

Motosiklet çok zor bir alet değil tabii, ama trafiğin aslında hatalarımızı ne kadar tolere ettiğini fark etmiyoruz.

Daha ötesi dediğimiz, motora oturmak kadar basit bir konu bile olabiliyor.

Eğitim almayı istiyor olmanız çok güzel ben Aydın Korkmaz‘dan eğitim aldım eski Honda eğitmeni ve motosikletli jandarmaların eğitmeni aynı zamanda gayet de memnun kaldım kendisini öneririm

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
https://www.muratbayramakademi.com/

Ben 2024 yılı mayıs ayı gibi bunlardan kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım. Gayet memnun kaldım. Grup eğitimine katılmıştım, 9 kişiydik ama 3 tane A sınıfı eğitmen ve onların yardımcıları vardı, yani grup eğitimi kalabalıkta kaynarım hoca yeterince ilgilenemez durumu da olmamıştı. Fiyat olarak da o zamanlar makuldu.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
İstanbul'da yaşayanlar bu konuda çok şanslı. Hem kurumsal yapılara hem de iyi eğitmenlere ulaşma olanakları var.

Ben size hep yaptığım gibi Honda Gelişim Merkezi programlarını öneririm.

Gelişim Seviye 2-Hazırlık ile başlamak iyi olacaktır.

Hem fiyat, hem de aldığınız hizmet olarak çok memnun kalacaksınız...

İstanbul da YouTube, Instagram kanalıda olan Nuri UYANIKOĞLU var. Uzun süredir takip ediyorum, yaptığı işin hakkını veren birine benziyor, ben eğitim almadım ama İstanbul'da olsam alırdım.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
https://www.muratbayramakademi.com/

Ben 2024 yılı mayıs ayı gibi bunlardan kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım. Gayet memnun kaldım. Grup eğitimine katılmıştım, 9 kişiydik ama 3 tane A sınıfı eğitmen ve onların yardımcıları vardı, yani grup eğitimi kalabalıkta kaynarım hoca yeterince ilgilenemez durumu da olmamıştı. Fiyat olarak da o zamanlar makuldu.
Hala uygun fiyati🙂 1,5 kisiye de bir egitmen dusuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul da YouTube, Instagram kanalıda olan Nuri UYANIKOĞLU var. Uzun süredir takip ediyorum, yaptığı işin hakkını veren birine benziyor, ben eğitim almadım ama İstanbul'da olsam alırdım.
Motosiklet ileri surus egitimi vermek icin tmf egitmeni olmak ve meb onayli bir akademide gorevlendirilmis olmak lazim. Bildigim kadari ne nuride ne hondada ne de yamahada bunlar yok, zaten meb onayli olmak gibi de dertleri yok.
Istanbulda meb onayli ve tmf sertifikali egitmen calistiran sadece 4 akademi var: murat bayram akademi, ekip akademi, zater akcay akademi ve ugur ertekin art akademi. Bunlar harici ileri ve guvenli surus egitimleri tam olarak yasal degil.
Meb sertifikali (tmf sertifikasindan farkli) egitmen ise surucu kurslarinda egitim verebiliyor. Meb egitmeni olan bir cok kisi yine yasal sinirlar disinda ileri ve guvenli surus egitimi veriyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar