istanbul gezisi 7 cbf 150 1 hyosung

helal olsun size...bu havada ben kapı önüne bile çıkamazken brevö...:p

inşallah havalar düzelsin karışcaz aranıza...ben sizi öyle bi yerlere götürcemki öyle köfteler yedircemki abooo...şaşırcaksınız...:p

güzel hava=motosiklet=köfte:queen::queen::queen::queen:

Honda'ların arasında yaban gülü gibi açmıs Hyosung :) Kocum benim :p Zaten yağmura yakalanmıssınız İstanbul icinde niye debelendiniz yol yapsaydınızya

hondaların arasında hee sen hondaların karizmasını çizen hyo dan bahsediyorsun anladım heee:queen::queen::queen:

inşallah havalar düzelsin karışcaz aranıza...ben sizi öyle bi yerlere götürcemki öyle köfteler yedircemki abooo...şaşırcaksınız...:p

bekliyoruz metehan abiii.....:cat::cat:
uzun yol olsun ama hee anca erir köfteler

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
güzel ve ıslak bir gezi olmuş,iyide olmuş maksat eğlenmek .bi dahakine ben de gelirim inşallah.çünkü siyah cbf azınlıkta kalmış:)

guzel arkadaş böle topluluk yaratmak hoş ve bırseyler kapmışsınız dıye dusunuyorum hyo nıye geldı onu anlamadım:cyclopsan

bidakine bana haber verin bende 8. cbf oluyım :)

tabi neden olmasın ama bir dahakine 8 degil 18 de olabiliriz

guzel arkadaş böle topluluk yaratmak hoş ve bırseyler kapmışsınız dıye dusunuyorum hyo nıye geldı onu anlamadım:cyclopsan

çok güzel bir soru sordum valla helal sana
hyo niye geldi ?
cevabı ise çok kolay çünkü arkadaş eski bir cbf ciydi hyodan önceki motosikleti cbf idi tabi alışkanlık yapınca bizi bırakamadı:queen:

güzel ve ıslak bir gezi olmuş,iyide olmuş maksat eğlenmek .bi dahakine ben de gelirim inşallah.çünkü siyah cbf azınlıkta kalmış:)

hep siyah çok derler ama gezilerde tam tersi oluyor kırmızı çogunluk da oluyor.

Son düzenleme:
Cihan rezil olmuşsunuz abicim :p Pis pastane motorcusuyuz :p:cherry:Yahu sizdede şans yok tam yağmura denk gelmişsiniz.Hasta olanınız falan yoktur umarım :) Ben gelemedim çağırdığın için çok teşekkür ederim :rendeer:

Köfteler sendense bende gelirim metehan hoca :cherry:

Cihan rezil olmuşsunuz abicim :p Pis pastane motorcusuyuz :p:cherry:Yahu sizdede şans yok tam yağmura denk gelmişsiniz.Hasta olanınız falan yoktur umarım :) Ben gelemedim çağırdığın için çok teşekkür ederim :rendeer:

Köfteler sendense bende gelirim metehan hoca :cherry:
vayyy iş köfteye bakıyor baksen,
metehan abi biz bi dükkan açalım senle herkez gelsin ödeme yapmayanın motorunu alalım :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar