istanbul erenköyden selamlar saygılar

yaa yokk aslında bı muhabbetım varda bunun ıcınmı gelldın demeyın dıye yazmıyorunmm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

bu cbf 150 yenileri neden karaborsaaa hiç bi bayi hazirandan önce vermiyor :((( mayıs ayında bulana hacıbeyden 1 kg fıstıklı baklava :))))

sen paradan haber ver...

aradan çok geçmiş ama yinede hoş geldin diyelim bende Kadıköy'den Tamer :p

ziverbey honda bayisinin önünde bir sürü cbf 150-250 cbr 125 vardı ama satılmışmı hemen.
ben bulursam güllüoğ'lundan isterim fıstıklı dürüm baklavayı :)

aradan çok geçmiş ama yinede hoş geldin diyelim bende Kadıköy'den Tamer :p

ziverbey honda bayisinin önünde bir sürü cbf 150-250 cbr 125 vardı ama satılmışmı hemen.
ben bulursam güllüoğ'lundan isterim fıstıklı dürüm baklavayı :)

ziverbey dediğin mototal galiba ?? o arkadaşlarda var motor 4000 lira diyo artı aksesuarlar ama arkadalar 1500 tl kredı kartı odemesıne 230 tl vade farkı ıstıyolar 8 ay taksıt ıcın buda bana motorun 4230 e gelmesı DEMEK ote yandan ümranye DB 3750 ye bıraıkıyor hazıran ayı ıcın o yuzden mototal e sıcak bakmıyorum ?? EN KOTU IHTIMAL hazıranı beklemek :(((

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

abi bu hafta basından berı arastırıyorum bayiiler hazırana verıyor sadece pazarbası 2 mayıs gunu arayın diyor[/

sen paranı yatır kaporanı ver o iş olur...ne kadar üzerine çok düşersen o kadar çok engel çıkar buna inan kardeşim...iyi geceler dilerim...:cat:

ewet abı pazartesıyı beklıcez sonra mayısmı hazıranmı bellı olacak ıyı geceler saygılar abıı

Ünal abi hayırlı geceler nasıl gidiyor bu arada

demekki fiyatlar biraz yüksek oldugu için bayide motor fazla,aceleniz yoksa beklemek tabiki iyi 250 tl başka bir yerine harcarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar