istanbul elazığ 7 günde

Değerli Ağabeyim Ümmet PERKİTAN'ı Elazığ'da görmekten, kendisini misafir etmekten büyük mutluluk duyuyorum.

İnşallah yazın yeni motosikletiyle de gelir ve birlikte gezme imkanım olur.

Pazartesi ayrılacak bizlerden.Yeni rotası Diyarbakır Şanlıurfa olacak sanırım.

Yolu açık olsun Ağabeyimin.

Ümmet Abi yolun bitmesin ne diyim.Eğer Iğdır'a yolun düşerse birlikte gidelim (1800 km yol).Çok iyi bir teklif değil farkındayım ama:))

Değerli Ağabeyim Ümmet PERKİTAN'ı Elazığ'da görmekten, kendisini misafir etmekten büyük mutluluk duyuyorum.

İnşallah yazın yeni motosikletiyle de gelir ve birlikte gezme imkanım olur.

Pazartesi ayrılacak bizlerden.Yeni rotası Diyarbakır Şanlıurfa olacak sanırım.

Yolu açık olsun Ağabeyimin.

Bu arada Serdar Hocam: Açtığınız topicte gösterdiğiniz sakinliğe,saygıya, mütevaziliğe şaşırmıştım ama sebebini şimdi anladım.Ne mutlu sizin eğitim verdiğiniz okuldaki öğrencilere. Saygılar

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cumartesi sabahı ilknur hocamın annesi oğlu ve gelinide vardı kahvaltıda, neşeli ve scak sohbetli bir kahvaltı oldu.

IMG_1184.jpg

IMG_1185.jpg

pazar sabahıda elazığa 35 km ilerde meşhur kavurmanın olduğu kömürhana gittik kahvaltı için,herşey çok güzeldi busefer elazığdan çok keyif aldım,sertdemir ailesine herşey için teşekkürler.

IMG_1186.jpg

IMG_1187.jpg

IMG_1188.jpg

serdar hocamın hanımefendi eşi saygıdeğer ilknur hocam ve ben

IMG_1189.jpg

serdar hocamla ikimiz

IMG_1190.jpg

ben,serdar hocam ve ilknur hocam

IMG_1191.jpg

IMG_1192.jpg

kavurmalı,kömürhan köy kahvaltısı

IMG_1193.jpg

şu resme bakarmısınız nekadar huzur ve mutluluk dolu bakışlar,serdar ve ilknur hoca çifti

IMG_1194.jpg

IMG_1195.jpg

Son düzenleme:
Ümmet Abi yolun bitmesin ne diyim.Eğer Iğdır'a yolun düşerse birlikte gidelim (1800 km yol).Çok iyi bir teklif değil farkındayım ama:))

Bu arada Serdar Hocam: Açtığınız topicte gösterdiğiniz sakinliğe,saygıya, mütevaziliğe şaşırmıştım ama sebebini şimdi anladım.Ne mutlu sizin eğitim verdiğiniz okuldaki öğrencilere. Saygılar

Güzel cümlelerin ve şahsıma gösterdiğin hüsnüniyet için teşekkür ediyorum onuray;1379416.

Gözlerinden öpüyorum.

ümmet abi cok sürmüş ya burdan elazig 7 günde ben ybr le kapatsam 2 günde ordayim:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağlıcakla ,,sıhhatli yolculuklar Ümmet abi..Karakaya Barajına gelmek isteyenleri beklerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar