[İstanbul]E-5 karayolunda mutlu son

hayırlı olsun, problemin önemli bir kısmı çözülmüş oldu böylece, darısı diğer anayollara.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Minibüslerin kaldırılması bence de çok iyi oldu.Ancak yolarda insanlar için problem olusturan durumlar var.Örnek butun iş merkezleri topkapıda olmasına rağmen metrobüs cevizlibağ a kadar gidiyo.Yürü allah yürü.İncirlide de durak yok.Bakırkö yolcusu ömür durağında inecek.yine yürü.Beşyol da durak yok.ya sefaköyden ya bağlar dan yine yürü.Yada ara minibüslere bin.İnsanların ya yol paraları arttı yada yürümek zorunda kaldılar.Bu ara durakların tamamlanması lazım.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bayan sürücü haricinde tehlike tanımam ben

Minibüslerin kaldırılması bence de çok iyi oldu.Ancak yolarda insanlar için problem olusturan durumlar var.Örnek butun iş merkezleri topkapıda olmasına rağmen metrobüs cevizlibağ a kadar gidiyo.Yürü allah yürü.İncirlide de durak yok.Bakırkö yolcusu ömür durağında inecek.yine yürü.Beşyol da durak yok.ya sefaköyden ya bağlar dan yine yürü.Yada ara minibüslere bin.İnsanların ya yol paraları arttı yada yürümek zorunda kaldılar.Bu ara durakların tamamlanması lazım.

sana katılıyorum kardesim

minübüslerin tehlikeli oldukları malum

benim aklıma başka bir mevzuu takıldı,minübüs hat ücretleri dünyanın parası, bazı hatlarda kısaltmalar yapılıyor buda yolcu sayısını haliyle etkiliyor

peki bu şahısların zararı nasıl karşılanacak sonuçta ekmek parası

dipnot:hatlı minübüsüm yoktur:)

Evet iyi olmuş,fakat asıl sorun bu değil ki? sorunun temelinde bence eğitimsizlik, bencillik yatıyor.sorunun temeline inilmedikçe de problem tam anlamıyla çözülmüş olmayacaktır.

Super Moderator
minübüslerin tehlikeli oldukları malum

benim aklıma başka bir mevzuu takıldı,minübüs hat ücretleri dünyanın parası, bazı hatlarda kısaltmalar yapılıyor buda yolcu sayısını haliyle etkiliyor

peki bu şahısların zararı nasıl karşılanacak sonuçta ekmek parası

dipnot:hatlı minübüsüm yoktur:)

bugüne kadar kazandıklarına saysınlar
köprü altlarını tıkayıp dütdüt dütdüt die kafa ütülerken herşey güzeldi onlar için
zerre üzülmedim ne yalan söylimm
belediye ilk defa bi işe yaradı sonunda:cat:

bugüne kadar kazandıklarına saysınlar
köprü altlarını tıkayıp dütdüt dütdüt die kafa ütülerken herşey güzeldi onlar için
zerre üzülmedim ne yalan söylimm
belediye ilk defa bi işe yaradı sonunda:cat:

yanlış anlaşılma olmasın kafama takıldı sadece zamanında deli para kazanıp .ok gibi harcadıklarını biliyorum.

üsküdar ümraniye hattıda altunizadede sonlandırıldı. geçen gün binmiştim en yoğun saatte 6 kişiyle ümraniyeye gitti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewet bende gordum ama bu bızler ıcın ıyı yayalar ıcın kotu bı durum :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buyuksehir calisiyor..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar