durango Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 55 31 Mar 2013 Konu Yazar #1 İstanbul'da Cbr 250 motoruma Ds2 (Mercekli xenon) montajı yapabilecek, bu konuda tecrübeli tanıdığınız usta tavsiyesi varmıdır? Not: Ds2 komple kit olarak alındı, usta sadece elektrik tesisatını ve fara mercek montajını yapıcak.
İstanbul'da Cbr 250 motoruma Ds2 (Mercekli xenon) montajı yapabilecek, bu konuda tecrübeli tanıdığınız usta tavsiyesi varmıdır? Not: Ds2 komple kit olarak alındı, usta sadece elektrik tesisatını ve fara mercek montajını yapıcak.
MBHoro Katılım 17 Ara 2011 Mesajlar 1,052 1 Nis 2013 #3 merhaba, benim ybr de 8000k uzun + kısa xenon var. ancak onun far camınında mercekli olması grekiyor diye biliyorum. Elinizde camı mevcut mu?
merhaba, benim ybr de 8000k uzun + kısa xenon var. ancak onun far camınında mercekli olması grekiyor diye biliyorum. Elinizde camı mevcut mu?
durango Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 55 1 Nis 2013 Konu Yazar #4 MBHoro' Alıntı: merhaba, benim ybr de 8000k uzun + kısa xenon var. ancak onun far camınında mercekli olması grekiyor diye biliyorum. Elinizde camı mevcut mu? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım, bir şey satmıyorum. Usta arıyorum...
MBHoro' Alıntı: merhaba, benim ybr de 8000k uzun + kısa xenon var. ancak onun far camınında mercekli olması grekiyor diye biliyorum. Elinizde camı mevcut mu? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım, bir şey satmıyorum. Usta arıyorum...