İstanbul dışına günübirlik gezi için tavsiyeleriniz -Yalova veya izmit,belki sakarya

Yakın zamanda nişanlımla bir gezi yapmayı düşünüyorum. Kısmetse istanbul dışına ilk gezim olacak bu, sabah çıkıp akşam dönüş şeklinde maksimum 2,5-3 saat mesafede bir yerlere gitmek istiyorum

Amacımız farklı yerler görmek, aklımda yalova var fakat orayla alakalı hiç bilgim yok ayrıca 120 tl lik köprüyü geçemiceğimize göre körfezi dolanmak biraz zorlayabilir artçı ile zaman sıkıntısıda var

Daha önce kocaelini gezmiştim ama şehir merkezleri dışında gittiğimize deyecek , keyif alacağımız bir yer görmek istiyoruz. Yalova veya izmit civarında bu tarz bir yer öneriniz var mı ?

Şimdi biraz düşündüm sapancada olabilir piknik ortamı ve temiz hava olur hiç gitmedim ama güzel yer sanırım :)

Şimdiden hepinize teşekkürler :)

Yalova'da Termal ve arkasından zamanınız olursa Su Düşen Şelalesini önerebilirim. Yeşili seviyorsanız bu mevsimde çok güzel oluyor.
Diğer yandan, Yalova için 120 TL ödemenize gerek yok. Eskihisar'dan feribotla gidiş-dönüş toplam 20 TL.

Merhaba
yuvacik tarafinda KARAASLAN KAPMING ALANI veya MAŞUKİYE, tavsiye ederim

Karaaslana gitme. İstanbuldan kaçmaya niye oraya giderler anlamam. Kalabalık

Feribotu unutmuşum haklısınız yalova tarafına gidersem şelaleyi de düşünürüm :)

Yuvacık fena değil karaaslan kamping güzel yere benziyor kalabalık okadar sorun olmaz zaten çift olarak gittiğimiz için ıssız biyer olmaması daha iyi güvenlik açısından :)

Navigasyondan yuvacığa baktım yaklaşık 110 km bizi pek yormaz tam aradığım uzaklıkta 2 saatte felan ulaşırız

Bu sene yaz gelemedi havalar ısınsada istanbul dışına atsam kendimi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar