İstanbul' dan Patara' ya yol arkadaşları aranıyor :)

Herkese Merhaba, kısacık bayram tatilini değerlendirmek içi kısacık bir yola çıkıyoruz :) Bayram arefesi olan çarşamba günü saat 13:00-15:00 saatleri gibi İstanbul'dan yola çıkmayı planlıyoruz eşimle birlikte. Eşlik etmek isteyen olur ise memnuniyetle kabul edilir :) Buradan veya cep tel ile ulaşabilirsiniz.

Bayramda biz de Patara'daydık, ancak mesajınızı yeni gördüm zira ayın 4 ünde çıkmıştık yola. Patara'da Camel Camping'te kaldık. Sahipleri 2 kafadar genç ve çok yardımcı oldular her konuda sağolsunlar. İşin güzel tarafı ise camping bedava. Türkiye'deki sayılı bedava kampinglerden biri. 1 hafta boyunca kaldığımız çeşitli campinglerin içinde en iyisiydi diyebilirim. Herkese tavsiye ederim. İyi bayramlar.

sanırım ben sizin motosikletide gördüm, 98 model miydi sizin transalp ? mavi gibi sanırım

Evet doğrudur. 96 model mavi. Bu arada Patara'daki Camel Camping gibi bir free yer daha var. O da Bafa gölü kenarında Çeri Restaurant Camping. Hem ücretsiz, hem de kimseler yok 10 dönüm söğüt ağaçları içinde göle sıfır ve sıcak su banyo tuvalet tertemiz. Bu 2 kamping te bedava! :)

Bu süper oldu, 2 side çok güzel yerler, umarım gitme şansım olur :) ama 3-4 günlük tatil için yol çok uzun ve yorucu oldu, 1900 km gidiş-geliş 24 saat :( , sanırım birdaha bukadar kısa süreli tatil için bukadar yol gitmem :(

Bizde su anda camel campingde cadir kurduk dun aksam geldik bu gecede burdayiz,gercekten guzel mekan ''yurdukoru'' paylastigin icin cok trsekkurler

Rica ederim keyfini çikarin. Camel Campingin sagindan yukari dogru Kum tepeleri diğer tarafta da plaji ve Patara antik kentini görmeden gelmeyin. Hepsi yakin. İyi tatiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar