istanbul dan hatay a pegaso 650 ile.....????????

selam arkadaşlar kısmetse pazartesi günü istanbuldan satın alacağım 2003 model pegaso 650 ile antakya hataya gelmeyi düşünüyorum bu istikamet üzerinde bulunan motorcu aradaşım varsa yardımcı olurmusnuz havalar nasıl gerekli giysilerim var bimek istediğim kar buz vesaire varmı hava durumuna gçre gelinir ama ynede bu istkamette bulunan arkadaş varsa gerçk hava durumunu yazarsanız sevnrim teşekürler..

Walla şu mevsimde öyle bir olaya girmesen ne kadar güzel olur be kemal hocam.. ver 100 200 lira otobüse yükle getir derim ama senin bileceğim iş tabi

Dün gece bilecik ten eskişehir e geldim bu sabahta eskişehir den köyüme, eskişehir bilecik arası çok sisliydi özellikle sabah görüş mesafesi 10 15 m civarıydı ve gizli buzlanma var arkadaşım kesinlikle tavsiye etmem yola çıkma,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bencede üstad gideceğin her yer İstanbul havası olmayacak.Otobüs'ün bagajında yurt dışına gönderenler var.Uzun yolun havası bambaşka haklısın ama bu havalarda tehlikeli bencede..

İllaki gidecekseniz güZergah üzerindeki illerin meteoroji müdürlüklerinden telefonla bilgi alabilirsiniz en iyisi böyle olur , bu arada motorunuzuda ilk defa kullanacak olduğunuz için yola yeni motorunuzu tanıyarak çıkın( bence yola çıkmayın derim tekrar)

Gel etme söylenenlere kulak ver kemal hocam.. Uzun yol yapmak istiyorsan Hamok ile yada Adana mt ile beraber gezintilere çıkarız sen ver motoru otobüse en temizi

Yaz kış motor üzerindeyim. Karda bile kullandım. Fakat buzlanma olduğu zaman motora binmem. Daha önce gizli buzlanma nedeniyle bir kes motordan düşmüştüm. Resmen uçup kafa üstü asfalta konmuştum. Kask olmasaydı. İşim bitikti. Ne olduğunu bile anlayamadan herşey olmuştu. Hatay'a güzergahınız üzerinde yollarda gizli buzlanma olabilir. Tek kelimeyle ölüm tuzağı. Hiç tavsiye etmem.

hayirli olsun yeni motorun! cok güzel motor, tipi filan harika!

valla uzun yol yolculugun tadina doyum olmuyor, sis, arada yagmur, ip gibi yollar vs. cok severim..
saglam giyinip, yavas yavas, usul usul gidersin.. kosullara göre hizini sürüsünü belirle, dinlenerek..

tabi benim gibide yapabilirsin.. uzun travego larin bagajina arka kapi merdiveni tarafina motorun kici gelecek sekilde koyabilirsin.. giresundan istanbul dönüsümde o sekilde yapmistim.. motoru baglamadan ayaklikta biraktim.. yerinden bile kimildamamis..

Hemserim İstanbuldan Aksaraya kadar baya sıkıntı hava buz gibidir yerler buzludur ve sis vardir. Ya gezini ertele yada otobusle felan gonder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar