İSTANBUL DAN ARKADAŞLARIMIZ GELİYOR İZMİR HAZIRMISIN?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet izmir tayfasıı istanbuldan costantine arvası3 ve nunu ile beraber 2 arkadaşımız daha izmire bizleri ziyarete geliyorlar ( stella gözün aydın ) :) bu hafteki buluşmamız dahada önem kazandı bakalım izmirden kimler var göreceğiz bu hafta toplanan gurup haftaya istanbuldan gelecek olan bu arkadaşlarla tanışıp ağırlama fırsatı bulacak nekadar kalabalık olursak okadar zevkli keyifli olur..... bu arada gelecek olan arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız teşekkürlerrrr :rendeer: istanbul ve izmirin buluşmasında buluşmak üzere :king:

bu arada günü söylemeyi atlamışım haftaya cumartesi 8 ekim 2005

Forumdan Uzaklaştırıldı
haftaya 8 ekim bursa gezisi var egeknn kardeşim lütfen gezi takvimlerine bakında ona göre düzenleme yapın lütfen gezi üstüne gezi olmasın :rendeer:

oazman izmire gidecek arkadaşlar bursaya kadar beraber gideriz sizler bursadan izmire devam edersiniz :king:

ok gidenlere iyi eylenceler sanada e_erdun kardeşim :king: ben izmire gelecek olanları sölüyorum :cat:

İzmirden kimse yok galiba???? :salut:

İstanbul'dan bizimle İzmire gitmek isteyenler bana özelden ulaşabilir..

e_erdun, İzmir gezisinin İstanbul'daki bir organizasyonu etkilemesi pek mümkün değil abi. O yüzden arkadaşlar free takılsın abi bırak :) Durumum uygun olsa (iş-güç ve maddi vs.) ben de izmire gelmek isterdim. Ama ilerde inşallah..

beyler gelirseniz bize büyük bir şeref vermiş olursunuz sizleri ağırlamak bizim vazifemiz

costantinim amirim faysalım :cherry: olmasmı yawww bir sürü arkadaş var sen gel hele bak dadından yenmiyecek gitmek istemiyecen vallaaaa :queen:

Moderatör (forrap)
Biz İzmir tayfası olarak elimizden geleni yapıcaz bundan emin olabilirsiniz...Hadi istanbullu beyler bayanlar daha fazla katılım gösterin bu güzel yolculuğu daha çok kişi yapmak daha zevkli olacaktır...Sonra tüh neden gitmedim demeyin!! :cat:

Hade izmirin kavakları dökülür yaprakları. :queen: :queen: :queen: :flower: :queen: :queen: :bounce: :bounce: :pr:

Su an İzmirdeyim.. Bir hafta burda motorsuz kaldım hem de bu guzel havada!! Coookkk uzgunum coookkkk!!!! :salut:

Allah kimseyi İZMİR de motorsuz bırakmasın arkadaslar.... :queen:

arklar bursa gezisinde nerde buluşacaksınız.bursadan bir üyeniz olarak bu faaliyette bulunmak isterim cevap gelirse inanılmaz sevineceğim bu vesileylede sizlerle tanışmış olabilmenin heycanı içerisindeyim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya' Alıntı:
Su an İzmirdeyim.. Bir hafta burda motorsuz kaldım hem de bu guzel havada!! Coookkk uzgunum coookkkk!!!! :salut:

Allah kimseyi İZMİR de motorsuz bırakmasın arkadaslar.... :queen:

alacağın olsun :salut: senin izmire kadar geldin ve bir haber bile vermedin :salut: arkadaşım bende birdaha istanbula gelişimde böyle yapacağım :salut:

e_erdun' Alıntı:
haftaya 8 ekim bursa gezisi var egeknn kardeşim lütfen gezi takvimlerine bakında ona göre düzenleme yapın lütfen gezi üstüne gezi olmasın :rendeer:

oazman izmire gidecek arkadaşlar bursaya kadar beraber gideriz sizler bursadan izmire devam edersiniz :king:

bende ercümen abiye katılıyorum beraberlikden kuvvet doğar ve kalabalık geziler daha eylenceli olur bence :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Costantine,ben gelemiyorum. Benim kızın kuzeni Ispartaya nişana geliyormuş ayın yedisinde onun yanında bulunmam gerekiyor. Yüzük falan takıcaz ve benden takmamı istedi :). Şimdi onu yalnız bırakmak olmaz ama inşallah düğüne geliriz :p ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar