Istanbul da kapali garaj veya otopark

Arkadaslar merhaba,
Foruma yeni kayit oldum,ismim Bilal. Yurt disinda yasiyorum. Nacizane 10 senedir superbike sürüyorum. Is dolayisiyla istanbula sürekli ( 30-45 günde ,bir haftaligina geliyorum). Evimde iki adet motorum var fakat türkiyeye gelince metro dan in otobüse bin ondan in vapura bin oluyor. Elhamdulillah sikayetci degilim, Lakin motor olsa daha iyi olacak. Alisveris yaptigim yerde park sorunu oldugu icin araba kiralamak da mantikli degil. Zaten kaskosu, benzini, otopark ücreti vs. degmez. Bende dedim ki bir motor aliyim ,birakiyim istanbula kalsin . Lakin aslen Konyaliyim ve evimiz Konya da. Istanbulda abim var ancak evinin garaji yok. Kapinin önüne baglamak da mantikli degil. Nihayetinden 20-25 bin liralik motor. Sizden istirhamim istanbul genelinde Anadolu yakasi veya avrupa yakasinda , motoru birakabilecegimiz garaj yada otopark varmi? Kapali ve güvenlikli olmasi tercihim. Motor calindi bizim sucumuz degil , yada devrilmis ama koymasaydin tarzinda bir yer istemiyorum. Eger temiz güvenilir bir yer varsa cevaplarinizi bekliyorum. Eger biliyorsaniz aylik yada senelik ücretlerini de yazarsaniz sevinirim. Son olarak bir cok insan motorlarinin otoparkdan dahi calindigini söylüyor. Uzun süre birakinca problem olurmu?
Herkese kazasiz belasiz günler dilerim.

Abinin evinin çevresinde bir kapalı otoparka abone olmanı ve abinin arada bir gidip motoru çalıştırmasını ve kontrol etmesini tavsiye ederim.

Maltepe , Kartal, cevizli, Kadıköy , Şişli, Eminönü yani hiç fark etmez. Mühim olan motorun zarar gormeyecegi ve calinmayacagi. Birde metrobüs , tramvay Vs toplu ulaşım tasitlari ile motorun olduğu yere ulasabilelim. Hepten dağın başında bir yerde olmasın. Abimin calistirmasi veya yakınında Olması mesele değil. Yine ifade ediyorum, mühim olan daha önce tecrübe etmiş veya hala motorunu park ettiği bir garaj yada park olan kimselerin tavsiyesi.

Maltepe , Kartal, cevizli, Kadıköy , Şişli, Eminönü yani hiç fark etmez. Mühim olan motorun zarar gormeyecegi ve calinmayacagi. Birde metrobüs , tramvay Vs toplu ulaşım tasitlari ile motorun olduğu yere ulasabilelim. Hepten dağın başında bir yerde olmasın. Abimin calistirmasi veya yakınında Olması mesele değil. Yine ifade ediyorum, mühim olan daha önce tecrübe etmiş veya hala motorunu park ettiği bir garaj yada park olan kimselerin tavsiyesi.

Kusura bakma sana park yeri tavsiye veremiyeceğim ama şişli nere cevizli nere mantığım çözemedi. Şişlide oturup cevizliye de park edebilirim mi diyorsun. Bizim burada apartmanların altı otopark millet girip çıkmayayım diye yola park ediyor.

Kadıköyde metrobüse ve Fenerbahçe Stadına çok yakın konumda olan Kızıltoprak Garaj'ı öneririm. Taşınmadan önce 3 sene boyunca hep oraya bıraktım evime yakın olduğu için. 7/24 güvenlikli. Motosiklet aylık 100 TL idi geçen sene. 0216 336 50 39 telefon numaraları. Sorumlusu arkadaşın ismi Erdi. Otoparkta motosikletler için ayırdıkları bir alan var. O kısma bırakabilirsiniz. Aylık yerine yıllık ödeme de yapabilirsiniz. Aracınız da çalınma durumlarına karşı otoparkın sağladığı sigorta ile güvence altında olur. Çalışanları da 10 numara insanlardır. Tavsiye ederim.

Atatürk havalimanına bırak. Ücretsiz ve nispeten güvenli. Gerçi geçen yıllarda bir r1 çalındı ama çinli bir scooter için risk olduğunu sanmıyorum. Aylarca bırakanlar var havalimanında.

Tesekkürler cevabiniz icin. Motoru almadan mutlaka park yeri ile bir görüsüp ona göre karar verecegim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar