İstanbul Cross Grubu

Evet güzel yerlermiş keşke sabah ilk önce gidebilseydik, şile otobanından girip 3 saat sonra kocaelinden çıkınca sıkılıp döndük biz :)

:)))))) Olur boyle seyler. Ormana her seferınde kaybolmak ıcın gırerdım sonrasında da yolu bulmaya ugrasırdım. Sızınkı bıraz tuzak gibi olmuş. Ama ormanda stablizede 3 saat yeterınce zevklı olmalı.

geçen hafta arkadaşla Kartepe arazideydik. bu hafta daha yakın yerler düşünüyoruz, hep beraber olabilir

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Nevzat Demir tesislerinden girebiliriz pazar günü. Güzel parkur.

Yanlız sabah serinliğinde mi gitsek ikindi gibi mi?

nevzat demir parkurundan artık sıkılmışsınızdır sabah paşaköy üzerinden girelim ögleden sonra nvzt dmr parkuruna döneriz

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Akşama kadar cross mu yapcaz la :mrgreen:

İki saat en fazla 3 saat cross yeter, daha fazlasını kaldıramıyoruz zaten en son nevzat demirden girip alemdağdan çıktığımızda yaklaşık 4-5 saat cross yapmıştık 15 gün kendimize gelemedik.

Öyle yangın yoluna girelim geze geze gidip gelelim zevkli olmuyor ki. Ormanın içine dalıp ciddi ağır cross yapıp yorulmadıktan sonra ne anladım cross motordan enduro alırdık :)

bence de orman içinden ağır enduro olmalı... sabah çıkarız, öğleden sonra katılmak isteyenler de ayrı grup olur birleşip devam ederiz molalarla

Akşama kadar cross mu yapcaz la :mrgreen:

İki saat en fazla 3 saat cross yeter, daha fazlasını kaldıramıyoruz zaten en son nevzat demirden girip alemdağdan çıktığımızda yaklaşık 4-5 saat cross yapmıştık 15 gün kendimize gelemedik.

Öyle yangın yoluna girelim geze geze gidip gelelim zevkli olmuyor ki. Ormanın içine dalıp ciddi ağır cross yapıp yorulmadıktan sonra ne anladım cross motordan enduro alırdık :)

Buda tatlı su kroscusu mu oluyor Olcay :D

Arkadaşlar Selamun Aleyküm. CBF 150 kullanıcısıyım ama ben Kawasaki KLX 250 almak istiyorum ne dersiniz? Yakıt durumu nasıl, parçası servisi kolay bulunur mu, uzun yol ve şehir içinde nasıl bir motor
önerileriniz bekliyorum.

benım cbf 1000 in yanına uygun dAGA tasa vurmalık motor alıcam. mondial ut 150 veya kanunı cheetar 125 dusunuyorum. iş görür mü birde aramızda kullanan var mı acaba ?

mondil ut ve cheetah bunların fiyatı ucuz ama problem yasattıklarini duydum bunlari elden çıkarmasida sorun

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Geçen hafta çıkamadık bu hafta çıkıyoz mu crossa?

Bende bekleyişteyim, kesin ya enduro ya da cross tarzı motorsiklet alacağım, ama ilk önce bir sene bekleyip A2 ehliyetimi almam, sonra eğitim kursuna gitmem, artı full koruma ekipmanları almam gerekiyor.Ondan sonra kalan bütçemle 125-250cc arasında bir cross/enduro düşünüyorum, İnşallah, Allah kısmet ederse 1-1 buçuk sene sonra bende sizlerle süreceğim :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Geçtiğimiz pazar Erhan la elmalı barajına doğru indik (buradan sormuştum gelen var mı diye ses çıkmadı)

Bir kaç gün yağmur yağması tozu toprağı indirmiş, tozsuz gezmek çok zevkliydi.

Kendimizi fazla zorlamayalım derken baraj kenarına indik.

Sular bayağı çekilmiş, burası normalde barajın ortaları.

Derken çekilen suyun azizliğine uğradık kenardan giderken çamura battık.

Latiğin dişleri tamamen balçık doldu.

Kazasız belasız gezdik geldik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar