istanbul-çanakkale

Arkadaşlar çanakkaleden bir motosiklet aldım istanbula dönmek istiyorum yolda çevirme falan olur mu acaba ehliyeti daha almadım yaş 18

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

Upp cevap arkadaşlar çok önemli

Şimdi bu soruya ne tür bir cevap hayal ediyorsun arkadaşım ?
"Al motoru gazla git" desek gidecek misin ? Ehliyetsiz uzun yolda en ufak bir kazada doğrudan suçlanacağın gerçeğini değiştirecek mi cevaplarımız ? Nokta nokta çevirme yerlerini yazsak ne değişecek ? Motorun hayırlı olsun. Ehliyetli bir arkadaşını bul, o getirsin motoru başını derde sokma ...

Yorumun için teşekkürler.
Motor zaten 125 lik, Honda cb125e hız istesemde yapamam. Arkadaş konusuna gelince kimse yok götürebilecek zaten bende istanbulluyum burada arkadaşım yok. Uzun yolda merak ettiğim beni çeviren olur mu? Ekipmanım tamam çok sürat da yapmıyorum. Dikkat çekmem gibime geliyor.

Dikkat çekmek ya da motor hacmi ile ilgisi yok zaten standart bir kontrole girmeyeceğini kimse garanti edemez.

arkadaşım truva turizm i falan ara otobüsle götürmeyi dene

tavsiyem ehliyetsiz o yola çıkma
çıkarsan da büyük ihtimalle çevrilirsin
ve büyük ihtimalle tekirdağ girişinde olur bu
kaçabilirim diye düşünme kaçamazsın
çıkma yani ehliyetsiz

F54

Olan olmuştur ama feribotlar karşıya geçip Bursa üzerinden hafta içi gelirsen çevirme olur hafta sonu gelirsen olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar