- Konu Yazar
Arkadaşımın düğünü için çıktık yollara.... 2 CBF... Gerede ESENTEPE otel.
Toplamda 700 km...
Cumartesi gecesi uykuda tutmadı gece 1:00' de çıktık evden, yemek faslı benzin derken 3:00 ü buldu TEM' e bağlanmamız. İşin kötü yatı telefonun şarjı az olduğu için çok fazla foto çekemedim. Uzun ama keyifli bir yolculuk oldu. Yola çıkarken 900 km' de idi. 1000 Km bakımını yaptırmıştım.
DAMAT VE GELİNİMİZ....
Dönüşte şarjım olmadığı için resim çekemedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
Öğrenicezzz abicim
Hala yol yorgunuyum Uykusuz 700 km CBF 150 ile hemide..... Selçuk abiyi kandırdım
))
Toplamda 700 km...
Cumartesi gecesi uykuda tutmadı gece 1:00' de çıktık evden, yemek faslı benzin derken 3:00 ü buldu TEM' e bağlanmamız. İşin kötü yatı telefonun şarjı az olduğu için çok fazla foto çekemedim. Uzun ama keyifli bir yolculuk oldu. Yola çıkarken 900 km' de idi. 1000 Km bakımını yaptırmıştım.
DAMAT VE GELİNİMİZ....
Dönüşte şarjım olmadığı için resim çekemedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
2560 * 1920...vay ayu vay...:queen:
heç açılmış konularda görmedin mi 640/480 olacak...öyle zort diye yüklenirmi buraya kekoro...öğrenemedin gittin şu işleri...apaçisin aga sen...
r: hem yolda hem forumda...
Teşvikiyeden apaçi çıkmaz ama sen işte numunesin...:queen:
hadi düzenle toparla öyle aç...sol üst köşede moderatöre bildire tıkla bu konu kilitlenebilirmi falan de iki konu olmasın...
öteki apaçi kim ...Selçuğumu kandırdın...:mrgreen:
neyse sana sırrıda vereyim...
www.ressim.net
bu siteye gir istediğin kadar 10 lu gruplar halinde yükle...yine totoşunu kurtarıyoz offf...
en altta toplu kopyala var heç uğraşmadan yükle buraya...
toplamda 700 km için gidilmeye değmez be aga...şöyle bi 1500 km yapıcan çanağı ağrıtıcan ki değsin...bak benden örnek al...![]()
Öğrenicezzz abicim