Genelde kaza yapan İnsanlar nedense kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi ilan etmeye çalışırlar. Her kaza yapan "hatırlamıyorum efendim benim zerre kadar suçum yoktu yada gazlamıyorm, yada alkolsüzdüm" der. Kaza hertürlü olabilir; gazlarsın, alkollüsündür, karşıdaki adam gelir çarpar yada durduğun yerde kafan bişeye takılır gider duvara çarparsın. Sonuçta kaza kazadır ve allah korsun allahta düşmanıma bile yaşatmasın... Sokata bulunmadı bu canlar dimi? Asla ve asla sürücü alkollüde olsa gazlasada kaza yapan biri için kimsenin kimseye "iyi olmuş" "su tetisi su yolunda" gib gib gib şeyler söylemeye hakkı yoktur. Allah kimseye yaşatmasın ama heralde bu durumu en iyi yaşayan bilir. Daha önce bu forumda çok kez bu tip durumlara şahit oldum. Neredeyse "keşke ölseymiş" gibi yazılar bile okudum.
Önemli olan alkollüde binilse, gazlansada yapılan kazanın sebep ve sonuçlarını görüp ders alınıp ve aldığı derside etrafınndaki insanlara aşılayıp sonraki hayatına devam etmesidir insanın...
Tekrar geçmiş olsun bende forumu okuyunca yeni bir kaza haberi ile karşılaşacağımı sanıp tedirğin oldum neyseki değilmiş...