3 motosiklet, 8 şehir, 4174,5 km
Benim objektifime takılan

yol anılarından bir demet sunayım ben de..
Saat 5 civarı klasik bekleme pozu

Yol heyecanına eklenen köprü polislerinin biraz daha geri biraz daha bir metre daha bir adım daha telkinleriyle geçen zaman hatırası..
Doyamadığım nadir virajlar sonrası Şarköy sahilinde 3'lü bir fotoğraf..
Filmin Çanakkale'ye hediyesi "kolpa" Truva Atı; orijinalinden daha takdire değer ve karizmatik..
Troia antik kentinde, bu defa orijinal Truva atı ve BIYIKLI'yla.. Fotoğraflanmamış olsa da server odasına bıraktığımız montları giymr anındaki o anlık üşüme ve mutluluk duygusu yüreklerde yaşıyor
Çıkışta bizi bekleyen kötü sürpriz; sadece su almak için durduğumuz benzinlikte geçen bir adamın uyarısı üzerine fark ettiğimiz patlak lastiğimin tamir anı.
Ayvalık'a 15 saatte varmış olmanın mutluluğu ve şımarıklığına eklenmiş ne yaptığını bilmezlik duygusu ile gün batımının etkilerinin bünye üzerindeki tehlikeleri adlı çalışma demetinden
Ertesi sabah Khutuck'u uğurlamadan önceki hızlı şehir turundan; sakinleşmiş ve dinlenmiş bir Olcan'la Şeytan Sofrası manzaraları.
BIYIKLI'nın sürüş anı
Yolculuğu tam, deri eldivenle yapmama rağmen bir günlük Ayvalık turunda taktığım parmaksız eldivenlerin deliklerinin ettikleri
Cunda adasının tepesindeki Yel değirmeni ve kütüphane ziyaretinden
Sanırım biraz hızlıyız
Mustafa Reis ve Barış Kaptan'la BARIŞ'a binerken

(Burada binilen BARIŞ tekne olan

)
Kuşadası Turcu'ya ulaşıp çadırları kurduktan sonra (O yorgunlukla 12-3 arası güneş altında hamakta uyuyakalmanın bıraktığı derin yanık izlerini hala bacaklarımda taşıyorum

)
Kuşadası'nın içinden bir kare, biz hayli yorgun, hayli yanık, hayli bayık olup, fotoğraflarda pek insana benzemediğimizden, herkesin ruh halini etkilemenin alemi yok
Kampa dönüş yolunda
..ve günün yorgunluğunu atmaya başlarken ::sefereee
Ertesi gün İzmir'imdeki aile ortamı, muhteşem insanlar, muhteşem saatler..
{[Special Thanks to;

]
APV41; denecek laf yok, gününü, gecesini bize ayırdı, sıcak muhabbetinden, güler yüzünden bol bol aldık, çaldık, depoladık
ybasaran; daha Kuşadası'ndan başlayan ilgisi İzmir'i kendimiz kurmuşuz gibi dolaşmamızı sağlayan yol tarifleri, uzun bir süre bekletmemize rağmen inanılmaz ilgisi, alakası, evinde misafir etmesi, güleryüzü ve sıcak dostluğu yanı sıra burada sayılmayacak kadar çok yönü için..:rendeer:
alp_tunay; İstanbul'a gelmemesine sebep bahaneleri kabul ederken, burnunun dibine bile gelememesinden ötürü:queen:
SILA
; çatpat kelimeleri, gülen yüzü ve gözleri yetti, daha ne istenir ki, pastanın etkisi de var tabii
MARCHOCIAS; Süper Baba gibi bir şey, bu yolculuk sayesinden tanıştığım en değerli insanlardan, yalnız bir ehliyet-ruhsat görsek..
karmacoma; muhabbeti, sıcakkanlılığı bir tarafa, tüm İzmir bu arkadaşa göz kulak olun, motoruma iyi baksın
hızlı cesi (sayıların önemi yok); bir muhabbet adamı, bir misafirperver de burada, İzmir'deki başka bir öz kardeşim:rendeer:
...adını sayamadığım katılan, katılmak isteyen herkes.}
Motorsuzluk başına vurunca Cesi Sıla'nın motoruyla tek teker gösterileri, stunt şovları yaparken
Yıldırım'dan sabah Ayvalık yoluna çıkış..
Yeni motor olarak düşünüyorum bunu
Ayvalık'ta son akşamımızda biraz da balık tuttuk, bir teşekkür de Onbaşı'ya
Ayvalık'tan çıkış ve Balıkesir üzerinden daha az molayla dönüş yolu sonrası İstanbul öncesi son durak Yalova'ydı. Termal'den fotoğraflar ve 2. lastik şoku öncesi.. Gece 12 civarı biten lastik değiştirme operasyonu gün içinde biriken stresin Termal'de atılmasını geçersiz kılıp tekrar stres doldurmaya yetti..
BIYIKLI ve Göz Suyu
Ayak Suyu'na gideriz
Tam Korumalı Top atışları
"Kürkçü Dükkanı"na dönüş yolunda feribotta bitkin son pozlar. Bu sıradaki ortak düşünce "Şuradan tekrar Kuşadası'na dönün deseler koymaz, ama İstanbul yollarına girip eve/işe doğru yol almak zor geliyor."du..
Tripmetre'nin Ayvalık Cennet Tepesi'nde 500, İzmir Gaziemir'de 1000, Bursa girişinde 1500 km'yi çevirdikten sonra evin önünde gösterdiği son sayı 682,3'tü..