İstanbul Avrupa yakasında lastikçi tavsiyesi verebilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar motorumun rodajini irc lastiklerle tamamladım ve anladım ki bu lanet lastikler kesinlikle değişmeli.Pirelli rosso 2 taktırmak istiyorum ama avrupa yakasında yer bilmiyorum.Hem lastik satan hemde montajını güzelce yapan bir yer var mı acaba avrupa yakasında ?

Kardesim netten al ucuza gelir n11 felan tarihine bak ama, şimdi burda lastik önerisi diye konu açsan millet iç şöyle böyle 10 numara der, sana katılıyorum 5 para etmez bi lastik Çin malı cup ta kullandım orijinal lastikten iyiydi ama en fazla bi basamak iyiydi, Michelin dunlop yada Pirelli al fiyat yüksek olabilir ama Canından önemli değil hem daha uzun ömürlü olur

beşiktaşta Acr Motorcyle var ben lastik işlerimi hep orda hallederim erdoğan usta var o yardımcı olur piyasada bu sıralar rosso 2 yokmuş sanırım

Şişli okmeydanı, anes motor da değiştirme işlemini yapabilirsin. Temiz ve detaylı işçilikleri var, ben motolastikten aldım direkt oraya kargoladılar arkadaşlarda değiştirdiler, balansı falan on numara yaptılar memnun kaldım.

Lastikleri internetten getirtip, gidip yamaha bayisinde taktırabilirsin.Ben öyle yapmıştım.Esenyurttaki Yamaha bayisinde(Toriumun yanı)taktırdım.

Motolastik.comdan okmeydanı anes motora kargolattirdim yarın oburgun ulaşır taktiririm benim merak ettiğim eski lastikleri neyle götüreceğim ? :D

Motolastik.comdan okmeydanı anes motora kargolattirdim yarın oburgun ulaşır taktiririm benim merak ettiğim eski lastikleri neyle götüreceğim ? :D

Onları da bir ara gider alırsın tutmalarını söyle.200 TL'ye sattım ben o lastikleri bırakma yani az para değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar