- Motosikleti
- SUZUKI DL 650 V-STROM
- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar,
Ben serhat 26 yaşındayım istanbul avcılarda yaşıyorum. Grafik tasarımcıyım işyerim beylikdüzünde. Motosikletimle gidip geliyorum.
B-A2 ehliyetim var. Avcılar yada civarı semtlerde takılacak gezecek muhabbet sohbet edecek arkadaşlar varsa tanışmak isterim
Çevremde pek motosikletle ilgilenen eş dost yok yalnız kaldım
Moto vlog tutuyorum, youtube kanalım youtube.com/kasklarafisildayanadam henüz abone vs olmadığı için kanalın urlsini alamadım.
Youtube linki şu şekildedir; https://www.youtube.com/channel/UC2Tc7rWj5hcaaj6ieqHIr3Q
Henüz yeni başladım yükleme ve kayıtlarda takip eder desteklerseniz mutlu olurum
Instagram ve facebook hesaplarımıda kanalımda bulabilirsiniz.
Bunları reklam amaçlı yazmıyorum sadece kendimi tanıtmak istedim sizlere
Umarım güzel muhabbetler ve eğlenceli arkadaşlıklar kurabiliriz, teşekkürler görüşmek üzere
Daha Acemiyim umarım sizler sayesinde pek çok şey öğrenebileceğim.
Ekipmanlarım:
Venom Mevsimlik Deri Mont
Venom Dizlik
Five Deri ve kevlar kaplı korumalı deri eldiven
Nolan N-86 Kask
Gopro Hero 3+ Silver Kamera ve Donanımları
Motor : Başlangıç motorum Mondial 150 Z-one (Kısmetse YZF R6 Alacağım)
Ben serhat 26 yaşındayım istanbul avcılarda yaşıyorum. Grafik tasarımcıyım işyerim beylikdüzünde. Motosikletimle gidip geliyorum.
B-A2 ehliyetim var. Avcılar yada civarı semtlerde takılacak gezecek muhabbet sohbet edecek arkadaşlar varsa tanışmak isterim
Çevremde pek motosikletle ilgilenen eş dost yok yalnız kaldım
Moto vlog tutuyorum, youtube kanalım youtube.com/kasklarafisildayanadam henüz abone vs olmadığı için kanalın urlsini alamadım.
Youtube linki şu şekildedir; https://www.youtube.com/channel/UC2Tc7rWj5hcaaj6ieqHIr3Q
Henüz yeni başladım yükleme ve kayıtlarda takip eder desteklerseniz mutlu olurum
Instagram ve facebook hesaplarımıda kanalımda bulabilirsiniz.
Bunları reklam amaçlı yazmıyorum sadece kendimi tanıtmak istedim sizlere
Umarım güzel muhabbetler ve eğlenceli arkadaşlıklar kurabiliriz, teşekkürler görüşmek üzere
Daha Acemiyim umarım sizler sayesinde pek çok şey öğrenebileceğim.
Ekipmanlarım:
Venom Mevsimlik Deri Mont
Venom Dizlik
Five Deri ve kevlar kaplı korumalı deri eldiven
Nolan N-86 Kask
Gopro Hero 3+ Silver Kamera ve Donanımları
Motor : Başlangıç motorum Mondial 150 Z-one (Kısmetse YZF R6 Alacağım)