Istanbul Avcilar-ambarli Mt Buluşma

08.06.08 pazar günü akşam üstü avcılarda buluşmak isteyen varsa ortak karar alıp. turlarız.
saygılar

Son düzenleme:
benim için uyar hadi bakalım bizim burdaki tembelleri toparlayabilirsen helal sana.
ben her zaman varım:cat:

birader, bizim bölgenin toplanamama gibi bir sorunu var, yeni başlık açmana gerek yoktu :)

ben bu buluşmalarda yeniyim motordada yeniyim. sayın dorliyon 2 gün önce üniversitenin orda polisler çevirdi beni sucuların, dürümcülerin motorlarıda vardı yanyolu kapattıp tek yön yaptılar ya bende ters yöne girdim.nufüs cüzdanını motorun anahtarını aldılar. bekledim baya sonra polisleri ikna ettim

Mex

nerede toplanıyoruz? birisi liste yapsın lütfen

merak etme ben de yeniyim, henüz hiç buluşmuş da değilim. şoförlük refleksim de yok, kör topal gidiyorum işte :p bana polisler bişey yapmadı şimdiye kadar, motorun üzerinde robocop gibi dolaştığım için :queen:

nerede toplanıyoruz? birisi liste yapsın lütfen

buluşacak mıyız şimdi?

ben saat 16:00 ve sonrası için varım...

kimler geliyor?

Son düzenleme:
mümkünse oklullar açılmadan toplanalım benim motor sezonu kapanır:) avcılar marmara caddesinde buluşuruz diye düşünüyorum.sizde fikir beyan edin.ortak kararlaştıralım

evet ramazan'dan once son bı kez daha toplanın ramazan'da bulusma olmayabılır...

ben ambarlı da inönü ilk öğretim okulunun karşısındaki binalarda oturuyorum yaş 16 buluşma olursa gelebilirim tabi uzaklaşmazsak motor yok malum :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugun saat 19.10 da Baris Manco'nun onunde toplaniyoruz gelmek isteyen arkadaslar gelebilirler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avcilar Baris Manco kultur merkezi..

eevet saat 19:30 olduguna gore sız coktaan bulustunuz forumu da bız tutalım bakalım....

evett saat 19:32 olduguna gore sız coktaan bulustunuz forumuda bız tutalım bakalım ...

Son düzenleme:
buluşmanın yeri ve saatini tam olarak belirtirsen en baştaki mesajına sizin için daha kapsamlı ve güzel bi buluşma olablir...:cat:hatta bi krokisinide koyabilirsin :cherry: en baştaki mesajının altına birde katılanlar listesi ekle..

kankalar avcılar kardeşleri gelin yarın akşam avcılar sahilinde ATAÜRK evinin deniz tarafında buluşalım oraya araba girmediğinden birbirimizi kolay tanırız varsanız ben yarın akşam 19.45 te orda olurum gelen varsa tanışırız yoksa sağılık olsun.:cat:
nasıl olsa buluşma problemimiz olduğundan kimseye kızmam:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar