İstanbul Anadolu Yakasından selamlar

Herkese İstanbul Anadolu yakasından selamlar.

Ben Tuncay. 1982 doğumluyum, askerden yeni geldim, iş arayışları içindeyim. Bir işe girdiğimde Honda CBR 125le olaya girmek istiyorum. Şimdilik motorum yok. Ama yakın zamanda olacak. Yaz olmadan umarım. Buradaki engin bilgili arkadaşlarımızdan yararlanmaya ve bildiklerimi de zaman içinde paylaşmaya geldim.

Burada motor haricinde ortak zevklere sahip olduğumuz arkadaşlarımız da vardır mutlaka. Bu yüzden gayet SIKI bir metal müzik dinleyicisi, hatta gitarist ve vokalisti olduğumu da belirtmek isterim. Kadıköy - Barlar Sokağında 2008'de bir gün bi Yamaha R6'yla aranızda fink atmayı umuyorum. İnşallah kazasız belasız, bol rüzgarlı günlerimiz geçer.

Saygılarımla...
;)

Buradaki engin bilgili arkadaşlarımızdan yararlanmaya ve bildiklerimi de zaman içinde paylaşmaya geldim.

Kadıköy - Barlar Sokağında 2008'de bir gün bi Yamaha R6'yla aranızda fink atmayı umuyorum. İnşallah kazasız belasız, bol rüzgarlı günlerimiz geçer.

Hoşgeldin :)
Engin bilgili olmasam da benim de çat pat bildiğim bişey vardır.. Dinler ya da dinlemezsin, senin bileceğin iş tabii ama Cbr 125 i bir yıl bile kullanmadan umarım sırf hava atmak için R6 almazsın :) :wiinkk:
Dinlersen emin ol bol rüzgaRlı günlerin geçer :cat:

Şu fink atma işini de cruıser bi motorla yapsan daha çok yakışır sanki gitarist ve vokalist kardeşim:p
Şaka bir yana hoşgeldin:)

barlar sokağında fink at istedigin kadar .....bosuna atarsın..... :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum hos geldın barlar sokağında hangı bardasın?:)

bı arkımızda bosuna atarsın demıs cok güldüm:)

Herkese İstanbul Anadolu yakasından selamlar.

Ben Tuncay. 1982 doğumluyum, askerden yeni geldim, iş arayışları içindeyim. Bir işe girdiğimde Honda CBR 125le olaya girmek istiyorum. Şimdilik motorum yok. Ama yakın zamanda olacak. Yaz olmadan umarım. Buradaki engin bilgili arkadaşlarımızdan yararlanmaya ve bildiklerimi de zaman içinde paylaşmaya geldim.

Burada motor haricinde ortak zevklere sahip olduğumuz arkadaşlarımız da vardır mutlaka. Bu yüzden gayet SIKI bir metal müzik dinleyicisi, hatta gitarist ve vokalisti olduğumu da belirtmek isterim. Kadıköy - Barlar Sokağında 2008'de bir gün bi Yamaha R6'yla aranızda fink atmayı umuyorum. İnşallah kazasız belasız, bol rüzgarlı günlerimiz geçer.

Saygılarımla...
;)

hoşgeldin, umarım motoruna kavuşursun..

bu arada ben de gitaristim ;)

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Beklemediğim kadar mesaj gelmiş topice şaşırdım =)

Bu arada motorla hava atmak gibi bi amacım yok, zaten popüler bi insanım, böyle şeylerle pek alakam olmaz ;) Yalnızca "hızlı" bir motor istiyorum, sürerken onu "kucaklayabileceğim" :) Yoksa chopper'dır bizim kültürün motoru biliyorsunuz.

Sadece takıldığım yerlere artık kendi motorumla gelebilme isteğim var yanlış algılanmasın ;)

aramıza hoşgeldin benimde motorum yok ama bu siteden baya bişeler öreniyom alıcam ama işallah sende istediğin motoru alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar