istanbul anadolu yakasında güvenilir hyosung servisi nerde?

herkese merhaba.haftaya hafta içi kısmetse hyosung gt 250r sahibi olucam. bu yüzden arkadaşlar sizden istediğim güvenilir,samimi,güleryüzlü,her daim motorumu gözüm kapalı teslim edebileceğim bir servis arıyorum.isatnbul anadolu yakasında kartalda oturuyorum bana en yakın servis nerde acaba ilginize ve alakanıza şimdiden çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Bi hort yapalım üsküdardayım hyo ustası lazım :) Birisi varmış ama sadece var olduğunu duydum anadolu yakasında, nerdedir iyi bi hyo ustası bilen var mı?

Bostancı'da Garaj var, bakım onarım yaparız kendimiz. Takıldığımız yerde de destek alırız. Genel olarak da Hyosung'dan anlarlar, güvenebilirsin.

garaj sizin için buyun gelin nne sıklıntınız olursa hhaledebiliriz tek 216 5737137

Ramço olsaydı sana bilgi verebilirdi. Bana kartaldaki bir servisten bahsediyordu ama hangisi bilemiyorum

Garaj tayfası racinglerlede ilgileniyormu? Yani bu bahsi geçen garaj mt garaj grubumu yoksa başka biryermi?

Son düzenleme:
kroki kendi sveb sahifesişnde var www.crurisergaraj.com yazın bakın bostancı köprüsünden içerenköy tarafına gelirken sagdaki 4 cü sokagın sonunda çok kolay yeri

Motorcu topluluğu diyelim. Garaj dediğimiz yer de bakım ve onarımlarımızı kendi tarafımızdan yaptığımız yer.

Ben de az çok anlarım, yardımcı olurum haberleşirsek.

Edit:
Yok canım yadırganmazsınız, aksine seviniriz.

Son düzenleme:
Ben Cruiser'dan naked'a geçtim halende aralarındayım, hiç yadırganmadım :) en azından ben öyle hissediyorum :)

Motorcu topluluğu diyelim. Garaj dediğimiz yer de bakım ve onarımlarımızı kendi tarafımızdan yaptığımız yer.

Ben de az çok anlarım, yardımcı olurum haberleşirsek.

Edit:
Yok canım yadırganmazsınız, aksine seviniriz.

Peki o zaman ben haftasonu bi uğrayım hem sizleri tanırım hem de benim motora ne yapabiliriz birlikte bakarız :)

herkes yardımcı olmuş bide ben söyleyeyim....
topselvide kanuni serviste Erkan usta var, iyi anlar bu işten...
yaptığı işide temiz yapar....

-unnamed-; sağol ama topselvi çook uzakmış motoru bırak yarın al gibi bişey derse dönemem üsküdara :)

inzell, tombo; tamam ben de gelcem haftasonu tabi hava iyi olursa :)

Anahtarlar, alet edavat takım falan orda var heralde değil mi? Motorun sağına soluna bakmayı öğrencem artık garajı duyduğum çok iyi oldu(olacak :p)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar