İstanbul Anadolu Yakası Buluşma

Merhaba arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında buluşup toplu gezilere katılmak isteyenler buraya yazsınlar.. :bounce:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Biz yarın 5 motor Kıyıköy gezisi yapıcaz günübirlik mesela :) gelmek isteyen olrsa buyursun.. Git gel 300km

Bu arada chopper tarzı motoru olan arkadaşlar bir grup kuruyorum. Özel yelekler yamalar stickler falan olacak. Katılmak isteyen varsa özel mesaj atabilir..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Yarın 10.00 Sabah 2.köprü girişinde buluşup 10.30 Mahmutbey gişesinden Karşıdaki arkdaşları alıp ''Kıyıköy''e Gidicez.. gelmek isteyenler 0541 823 60 94.. bekleriz efenim .. :rendeer:

Son düzenleme:
Yarın çalışıyorum uzun zamandır bir gezi organizasyonuna dahil olamadım hep bir aksilik oldu.Fakat daha sonraki haftalar için birşeyler ayarlayan olursa dahil olurum
Yenikapı'ya uğrayabilirim Mt yok ama bende Yamahacıyım :) .

Son düzenleme:
Iyide bende mt07 yok:)

MT serisi mecburiyeti yok abi mevzu 2014un son serseriligi :) Scooter enduro racing hic bisey sikinti degil. Maksat yagmur kar baslamadan once yilin son maymunluklarini yapalim. Tekerimiz olcak stoppiecimiz olcak :) Memnuniyetle bekleriz aramiza

Son düzenleme:
Yarin ben de yenikapida olacağım nasipse madem mt serisi zorunluluğu yok bir deneyim elde etmek lazim :)

CC marka model mevzusu yok arkadaslar karsida bulusacak arkadaslari sabote etmek degil maksat sadece bu yakada maymunluk yapmak isteyen arkadaslarimiz varsa biz orada olacagiz yarin :)

Belki toptan sonra anadoluya geceriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar