Uygun fiyatlı mı bilmiyorum çünkü 2017'de ben A ehliyet için kurs ararken hemen bütünkurslar benzer fiyatalr çekiyorlardı. Ama düzügn eğitim veriyorlar, bisiklet dışında iki teker kullanmadım bana öğretin diye gitmiştim ve A ehliyet almıştım. Kadıköy'deki Gelişim Sürücü Kursu'nu öneririm. O zamanlar sanırım bu forumun da sponsorlarındandı. Eğitimde ve sınavda montun üzerine giydiğimiz sarı yeleklerin arkasında "Motosiklet Net" yazıyordu.Bugün aradım A2'ye 20 bin fiyat çeken varB sınıfım mevcut A2 de ekleteceğim bir aksilik olmazsa. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı kurs yeri var mı? Tercihen İstanbul Anadolu ve Kocaeli civarlarında.
gelişim sürücü kursu'na ben de kefilim. yamyam gibi adamların içinde ışık gibi parlıyorlar. ben önce a2 sonra a almak gibi bir saçmalık yaptım. a2 ehliyet aldığım yer beni motordan soğutuyordu az daha. sürekli yalan, sürekli dolandırıcılık, sürekli oyalama. a ehliyet için belki de espresso'nun daha önceki önerilerinden görüp (tam hatırlamıyorum ama forum'da gördüğüm kesin) gelişim sürücü kursu'na gittim. arada çok bariz bir fark vardı.Uygun fiyatlı mı bilmiyorum çünkü 2017'de ben A ehliyet için kurs ararken hemen bütünkurslar benzer fiyatalr çekiyorlardı. Ama düzügn eğitim veriyorlar, bisiklet dışında iki teker kullanmadım bana öğretin diye gitmiştim ve A ehliyet almıştım. Kadıköy'deki Gelişim Sürücü Kursu'nu öneririm. O zamanlar sanırım bu forumun da sponsorlarındandı. Eğitimde ve sınavda montun üzerine giydiğimiz sarı yeleklerin arkasında "Motosiklet Net" yazıyordu.
Önerimin faydalı olmasına sevindim.gelişim sürücü kursu'na ben de kefilim. yamyam gibi adamların içinde ışık gibi parlıyorlar. ben önce a2 sonra a almak gibi bir saçmalık yaptım. a2 ehliyet aldığım yer beni motordan soğutuyordu az daha. sürekli yalan, sürekli dolandırıcılık, sürekli oyalama. a ehliyet için belki de espresso'nun daha önceki önerilerinden görüp (tam hatırlamıyorum ama forum'da gördüğüm kesin) gelişim sürücü kursu'na gittim. arada çok bariz bir fark vardı.