Istanbul -amasra-bartın-safranbolu gezisi 11-12-13/06/2010

Arkadaşlar yarın öğlen çıkıp nereye kadar gideceksiniz. Gece konaklayacağınız yeri arayıp söylerseneiz muhtemelen bende sizi yolda yakalayabilirim. Ben 7-8 gibi yola çıkmayı planlıyorum. Benim cep: 0533 493 14 93

Arkadaşlar yarın öğlen çıkıp nereye kadar gideceksiniz. Gece konaklayacağınız yeri arayıp söylerseneiz muhtemelen bende sizi yolda yakalayabilirim. Ben 7-8 gibi yola çıkmayı planlıyorum. Benim cep: 0533 493 14 93

yarın 11:00 gibi sinan ve arkadaşlar benim yanıma Anadolu yakası Acıbadem'e geçicekler.ordan gelicek olan arkadaş var onu biraz bekleyip E-5 ten devam edeceğiz.Cuma günü olduğu için Cuma namazını kılalım öyle devam edelim düşüncesi ile nerde denk gelirse saat cumayı kılıp yola devam.Düzce'de kalmayı düşünüyoruz O akşam.ertesi gün kahvaltımızı yapıp ereğli'ye varmayı düşünüyoruz.ereğli'de buluşacağımız arkadaşlar var siteden eğer katılırlarsa bize beraber katılmazlarsa aynı gurup Amasra'ya doğru yol alacağız.diğer konaklamayı Orda karar vereceğiz.malum gezicek,görücek çok yer var,kısmet ne kadarını gezebileceğiz bakalım.

Katılamıyor olmak kötü, inşallah sağsalim gider gelirsiniz ve güzel anılar bol fotoğraflarla dönersiniz artık bizde fotoğraflarla teselli oluruz

teşekkürler,hayırlısı bakalım sabak yolculuk var ben hayla yatmadım :) en iyisi biraz dinlenmeli.

zonguldak akçakoca arası yollar virajlı ve inişli cıkışlı...tır sayısıda oldukça fazla tırları sollamada hiç acele atemyin zaten yeterince hızlı gidiyorlar sizde peşlerinden 70-80 devam edersiniz..artçisi olan varsa bu bu sahil seridinde vay haline :) 2 kez zonguldak kozluya gittim artçili düzceden sonra yol işkence oluyor :cherry::cherry:

zonguldak akçakoca arası yollar virajlı ve inişli cıkışlı...tır sayısıda oldukça fazla tırları sollamada hiç acele atemyin zaten yeterince hızlı gidiyorlar sizde peşlerinden 70-80 devam edersiniz..artçisi olan varsa bu bu sahil seridinde vay haline :) 2 kez zonguldak kozluya gittim artçili düzceden sonra yol işkence oluyor :cherry::cherry:

yolların durumunu hatırlattığın için teşekkürler,arkadaşlar'da karayolları'da aynı şeyi yazıyor :) sinan hariç artçısı olan yok yavaş yavaş gidicez artık,riziko almadan,acelemiz yok nasıl olsa :p çantaları hazırlamalı bir kaç saat kaldı yolculuğa :p

Bu rotayı bu hafta ıcın bende dusunmustum ama ancak cumartesı ogleden sonra cıkabılırım yola akşam oralarda bıyere varırım bı sekılde bulusabılırsek gelmek isterim donusude pazar akşamı yaparsanız beraber donerız

Bizim mesaj kaynamış aradan güncellll..

slm ben bartınlıyım amasraya geliçeğinizi gördün bende sizle tanışmak ve görüşmek isterim.

Arjantinli69 size özelden irtibat telefonlarımı yazdım bize bartına gelikenki güzergahınızı bildirirseniz sizi karşılayabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar