ıstanbul - Alanya Ilk Gezi

Merhaba arkadaşlar,

Üniversite yurdunda ki ranzamda, Faramaz komtan ve Elvin Hanım'ın motosiklet dünyası dergisinde ki yazılarını okuduğumaya başladığımdan bu yana nerdeyse 10 yıldır hayalini kurduğum gezime sonunda 19 Eylül de başlayacağım.

Rotam, İstanbul-Edirne-Çanakkale-Bandırma-İzmir ve sahil boyunca Alanya'ya kadar uzanacak.

Tek başıma ve ilk defa çıkacağım bu gezi öncesi tecrübelerini ve önerilerini benimle paylaşacak olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar
Özgür

Son düzenleme:
stabil bir sürüş . ve bol mola tavsiye ediyorum :) tabi dikkatli olmanda fayda var .. gerekli ekipmanları yanına al. ve mutlaka uzun yol bakımlarını yaptır .. çok küçük sebeplerden zehir olmasın gezi ... şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim

Teşekkürler Jesse, umarım keyif bozucu şeyler olmaz.

Gecenin 3 ünde, yeni bakımdan çıkmış motorun sigortasının atması sonucu polonyalı misafirimin eline feneri verip, 3 kilometre motoru ittiğim gece ki gibi.

Önceliklle hayırlı yolculuklar.. Forum da Faydalı Bilgiler bölümünde Uzun yol için gerekenler var.. İncelersen faydalı olabilir :) Kazasız sürüşler :)

öncelikle hayırlı yolculuklar diliyorum .. motorunun bakımlarını yaptır.. Edirne donusunde Tekirdağdan Geçersen eğer ; Muratlıdan gececeksin Muratlıda Shell Benzinlik Karşısında Benim Dükkanım Uğra bi.. Trakyadaki Yemeğin benden ;)

hayırlı yolculuklar gerçi bugün yola cıkmış olman lazım bi aksilik cıkmadıysa eger :)

kazasız belasız hayırlı sürüşler tekerine taş gelmesin :)) o kdr gelmişken antalyayada ura :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar