İstanbul-Adana arasında bir çıplakla yakalandım...

ne yakıyo bu?:)

şüphesiz yürekleri yakıyoo orası bi gerçek....

bir chopper lover olmama rağmen en çok ilgimi çeken makinalar nakedlar çok güzeller....

ha ilerde çok çok ilerde bir adet touringim mutlaka olacak o da maceraperest biri olmamdan gobi mi derim dakar mı derim nereye kadar gidebilirsem artık....

sevgili motorcu kardeşim makinan hayırlı olsun kazasız şürüşler dileğiyle

Hayırlı olsun abi.Allah kazasız, sorunsuz, keyifli kullanmayı nasip etsin.:rendeer:

Vay Vay Vay ne çıplak ama, MadMax ten fırlamış sanki

Aramızdaki tek benzerlik BMW arması :mrgreen:

Adaşım(Murat) hayırlı uğurlu olsun..:cat:

"KARA İNCİ" desem yeridir inan...:cherry:

Nice mutlu ve sağlıklı,:cat: bol rüzgarlı ve km'li yollara kardeşim..:rendeer:

Görünmeyen bir tarafına NAZARLIK takmayı unutma..:)

Bak ben unutmadım.Topice ekledim..:p

.
4059.jpeg

hayırlı olsun muratçığım ALLLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN GÜLE GÜLE BİNMEYİ NASİP ETSİN ..adana mt den yazı yazdım okumanı rica edim

gerçekten çok süperr allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiin tabii bizede

asm

Motorunuz hayırlı olsun.

Allah kaza bela vermesin.

Güle güle kullanın.

Muhteşem görünüyor maşallah.

2005 model olduğu ise hiç belli olmuyor.

abi hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. bizim ton ton da hayırlı olsun diyo selamı var :wiinkk:

Aynı tür bir macerayı da ben Ankara > İstanbul arasında yaşadım. Ankara'dan aldığım 600RR'ı canımmmm İstanbul'a getirmek çok keyifli olmakla beraber bir o kadar da zorluydu. Hem makinaya alışmak için uzun yol yapmak aslında bir avantaj; Aletin neler yapabileceğini her türlü deneme şansın oluyor tabii ki tepende öğle sıcağı yoksa ve bozkırda değilsen :) Neyse uzun lafın kısası, aldığın makine o kadar temiz duruyor ki, yazında rodajın yeni bittiğini okumasam kesinlikle sıfır derdim. Allah kaza göstermesin, güle güle kullan. Sürüş deneyimlerinden de biraz bahsedersen çok sevinirim. Gerçi yazdığın tork ve beygir sayılarına göre kusursuz bir alet :) Görüntü desen, o da apayrı güzellikte. Bakarsın birgün beraber uzun yol yaparız :) Sevgiler..

murat kardes makıne superde sesını merak ettım carsmaba gelırsen bı dınlemek ısterım..sıyahın aslaetını senden bılıyorduk bu motor onu bır kez daha kanıtlamıs bulunuyor..gorusmek dılegıyle..::)

Sesi En kral 4 Silindirlerden Söyiliyim,Accaip tatmin edici bir ses.

Makinada Hyırlı olsun gercekten almak istedigim mdeollerden biri ilerde.

Bmw de artık race tarz yapmaya başladı bu cok iyi

Çok güzel bir makine hayırlı olsun... Resident Evil, filminde Milla Jovovich in üstüne uçarcasına binip gitmesi ile beni hayran bırakmıştı.
Şu anda BMW 1200 GS kullanıyorum ama param olursa alacağım ikinci makina (özellikle sarısı) bu...

Son düzenleme:
hayırlı olsun komşu. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.

murat kardeş hayalindeki makinaya kavuşmana sevindim.allah kaza bela vermesin.tekerine taş değmesin.dünyada iki çeşit motosiklet vardır.BMW ve diğerleri.Tekrar hayırlı olsun.

muratcığım tekrardan hayırlı olsun, sesini çok merak ediyorum inşallah yarin akşam gelirsin, dinletirsin artık :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar