Alican Abi çok ayıp abi:cyclopsan .Sponsorsuz bir toplantı olmaz olamazzzzzzzzzz.Bende geliyorum ve Thai ile beraber.... yazınız plase...
dishy' Alıntı:yooo öle bi niyetim neden olsun benimki de burda işte
okuyooo istanbul da demi aşkım![]()
:cherry: :cherry: :rendeer: :rendeer:
Metehan beni mi arıyorsun deeermişim.mete_han' Alıntı:kız sen elin heriflerine niye laf atıyosun bakiiim...he cvp ver....erhan kaçırılmışsa kaçırılmış sanane...çabuk gir eve...bakma pencereden bidaha...kapa perdeyi...ör örgünü...hımmm...:wiinkk:
yahu ben harbi salak adamım...ledo abi dediki starsailorla başını belaya mı sokcan dedi ya...bende starsailorsun kişisel bilgilerine baktım...ama Dishynin sevdiği diye bakıyom...tabi...ulan diyom bu niye bayan avatarı kullanmış...baktım baktım Ford Ka arabası varmışşş.himm diyorum zenginmişde...birde opera bale muhabbeti çıktı...yav benim tanıdığım diishy opera falan sevmez nasıl bir entel dantel bir tip bulduki dishy diyom...meğersemki starsailors erhan kankamın sevdiceğiymişşş...:queen:
jeton yeni düştü....:wiinkk: neyse dishy araştırmalarım devam edecek...sitenin gündemi bu...dishy kimi seviyorr...:rendeer: enişteyi bulcam...onu sevgi testine tabi tutcam...bana giren çıkan ne onuda bilmiyom ya...abisiyim abisii...19 yaşında kızcağız...onu kuşa kurda yem etmem...allahın izniyle gelsin istesin benden...ateşle barut misali...takip etmek lazım...dimi...:queen:
buluşmaya gelemeyeceğimi biliyodum zaten...sevgiyle kalın...sağolsun ashes ve bbccddaammzzxx aradılar hal hatır sordular...hepinizi seviyorum...ama pazar günü mutlak kaynaşcaz...
Hadi arızacığım bekliyoruz. !0 dakiakda eve ulaştırdım seni boşuna değil. :queen: Resimleri bekliyoruz bakalım.ARDA's' Alıntı:resimleri atıcam simdi ama fazla yok
Güzel bu resimde sende arka masada yaslanmış duruyorsun neden katılmadın bize çekilirken.ARDA's' Alıntı:sadobey eve bıraktıgın için sagol valla bidahakine ben inş resim nasıl