[istanbul]21 MART SALI BOSTANCI BEERSDA BULUŞUYORUZ HERKESE FUAR DAVETIYESI

Sadobey' Alıntı:
Beyaz Civciv anlamadım motoru kilitledin diye mi uyuyamadın? :silent:

Peril sen Bostancı Jinlun showroom açılışında şapka kalmadığı için bana kendi aldığı şapkasını veren CBR 125 i olan kişi olabilir misin?

Eğer oysan çok teşekkür ediyorum. Sliwer begenmese de şapkayı ben severek kullanıyorum. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun kapı gibi de yazıyor üzerinde Jinlun diye.

sado kesin perildir abi zaten başka yok cbr125 repsol u olan

allahım :pr: omar abı sendemı herkesı affederım ama senı asla Sliver diil yaws Slwer şanı var bu nıck ın besmele cekmeden solenmıyo borumu adıyla şanıyla Lord Slwer Discordian...

ayrıca gecede emegı gecen herkese kocaman tsk edıyorum ve beers wc deneyımını yasamayan herkese bu deneyımı yasamasını onerıyorum :queen: mukemmel bı duygu adamlar usenmemıs ve dırek karayolunda tuvaletı gelen ve yol kenarında duvara yapan bı adamın duygularını tattırıyo gırenler anlamıstır :cherry:

Slwer' Alıntı:
allahım :pr: omar abı sendemı herkesı affederım ama senı asla Sliver diil yaws Slwer şanı var bu nıck ın besmele cekmeden solenmıyo borumu adıyla şanıyla Lord Slwer Discordian...

Erman gördüm yanlış yazdığımı ama zor gönderdim mesajı bir sürü denemeden sonra ancak gitti bir de değiştir diyemedim ne yapayım :queen:

Slwer' Alıntı:
ayrıca gecede emegı gecen herkese kocaman tsk edıyorum ve beers wc deneyımını yasamayan herkese bu deneyımı yasamasını onerıyorum :queen: mukemmel bı duygu adamlar usenmemıs ve dırek karayolunda tuvaletı gelen ve yol kenarında duvara yapan bı adamın duygularını tattırıyo gırenler anlamıstır :cherry:

Olum o bahsettikleri tualet deneyimi değil. Sen dışarıdaydın biz tesadüfen Wc de birikmiş olduk sonra koyu muhabbet kaldık orada. Yoksa Duvara şeetmekle alakalı birşey değil yani :queen: :queen: Olayı 2 dakikada fantaziye döktün yine

Güzel bir geceydi, org. düzenleyen ve katılım gösteren herkese teşekkürler.
Artık fuarda görüşürüz :)

federal' Alıntı:
naapsın bebek avatarıyla manita tavlamak daha kolay ya :queen:

Evet CBR'cım, 25 yıl önceki halim:cat: Gördüğün üzere o günlerden pek bir eser kalmadı:salut:
Federalcim, takıldın sen de o viteste kardeşim, at bir üst vitese artık ya,:queen: ne manita tavlamışlığımı gördün?:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman aman ne güzel geçmiş geziniz anlattıkça bitmiyo valla..
sadobey,evet o bendim ,rica ederim.
dishy,sağol canım yine de destek olduğunu göstermen çok hoşuma gitti...
cbr1000,e artık haftaiçi bi gün halledicez iyişaalah şu organizasyonu...

Peril' Alıntı:
aman aman ne güzel geçmiş geziniz anlattıkça bitmiyo valla..
sadobey,evet o bendim ,rica ederim.
dishy,sağol canım yine de destek olduğunu göstermen çok hoşuma gitti...
cbr1000,e artık haftaiçi bi gün halledicez iyişaalah şu organizasyonu...

senden bilgi bekliorum repsol renkli prensesim :queen:

amaan efendim iltifatlarınıza sonsuz teşekkürler:)

Slwer' Alıntı:
ahhah eet eet ben gordum cıtı pıtı bı prenses :)

Buldun yani :queen:

Peril bari plakanı da söylede.

O günden beri nerede Cbr görse isimsiz prenses sanıyor. :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pişşşttt aloooo bak gelcek simdi polisler..:p silivercekler..:pr:

pasam musadenı ıstıyoruz aksam musaıtsenız perılı ıstemeye gelces allahın emrıyle :mrgreen: bı kutu cıkolata bıde fren hıdrolıgı :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Slwer' Alıntı:
pasam musadenı ıstıyoruz aksam musaıtsenız perılı ıstemeye gelces allahın emrıyle :mrgreen: bı kutu cıkolata bıde fren hıdrolıgı :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
Çikolatalar Divan dan olsun.. Yağda belli zaten Repsol tabiki.. malum cbr125 :p :queen:

eet eet takıları gorelım motorcular :queen:

ııde prensesın haberı yok bız dugunu yapıyorusda nese dugun bıttıkten sonra solerıs Peril e :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar