[istanbul] 1001 01 06 08 imrenli gezisi sonrası

evet arkadaşlar yine katılımın oldukça yoğun geçtiği bir hafta sonu oldu. seyir defterimiz bugun için konuşacak olursa imrenliden harika görülmeye değer ve gidilmesi gereken bir yer olarak bahsedebiliriz. Şileyi çıkar çıkmaz alttaki tabelamızdan sola sahil yoluna giriyoruz ve yolun pürüzsüz bir asfalt olduğu sanki motosiklet için yapılmış virajlarıyla yol boyunca manzara eşliğinde devam ediyoruz..

imrenliye vardığımızda bizi şirin bir tatil köyü havasındaki atmosferi karşılıyor sahil bendinde olan kumsalı ve kamp alanlarıyla hoş ve şirin bir beldemiz.

bu çiçekler size ve sevenlere..

imrenlideki sohbetlerimiz sırasında arka koydaki korsan sığınağından söz açılıyor. bir zamanlar korsanların bölgedeki hakimiyetleri sırasında bu koyu sığınak olarak kullandıklarını öğreniyoruz ve bilin bakalım ne yapıyoruz işte resimler.

to be continued..

Güzel Fotolar gelecek anlaşılan:cat: teşekkürler arkadaş:rendeer:

Altında Motorun oldumu, şu İstanbul da dahi nereleri bilmiyormuşuz diyoruz her gezide:)

Kazasız belasız sürüşler-geziler dilerim herkese:rendeer:

dün bende gittim fakat ben o sapakdan sağa değidle sola döndüm ağva sahile gittim deniz çok soğuktu bir iki kulaçdan sonra dondum çıktım , bugünde bizim evin oradaki shell'de rahat bi 30 motor toplanmıştı şile - ağva yolcusu gittim baktım biraz arandım ama bizim forumdan çıkaramadım kimseyi bugün kalabalık geçmiştir fotoğraflar için teşekkürler güzel gezi olmuş :cat: :rendeer:

Yoldan bir kaç karede ben ekliyim

Son düzenleme:
sonunda denizi gördük gezide :p

ozan'ım sende durmuyon artık bakıyom da. aldın tabe 250cc gez bakalım hadi :)

arkadaşlar süper gezi olmuş... İmrenliye Nasıl gidilir ? Biraz Bahsederseniz Sevinirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar