İstabulda bir yayla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akalteke dostum herşey için teşekkurler.nicelerine inşallah...bizdeki resimleride becerebilirsem koyarım buraya......

baba çok güzel ya tebrik ediyorum yer neresi
ben önümüzdeki hafta eğitim için yurtdışına gidiyorum dönüşte inşallah ama benim motor bole yerlere girmez zannediyorum..

Değerli kardeşim,5.resimde ki ızgaranın yağına banıp,solunuzda ki tabaktan pörpülenmiş biberden 1 tanesine talibim.Belki siz tercih etmezsiniz ama ben bir 35 lik götürürüm.
Afiyet olsun,ALLAH bereket versin.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Afiyet olsun..

Valla hasret kaldim memlekete. Resimlerinizi öyle görünce icim gitti. Burasi cok soguk. Ama az kaldi 10 gün sonra motosikletime atlayip oltami ve kizimi da alip aynisindan ben de yapacagim.
Bildigim kadariyla siz de balikcilik ta vardi olta atmadiniz mi hic?
Selamlar saygilar neseniz sevinciniz eksik olmasin.

resimler güzel, abi edebiyat parçalamış o güzel, hayat güzel, yaşamak güzel her şey güzelde bi motorum olmadıki bizde gezelim imreniyom walla :(

gerçekten çok güzel bi yere benziyor. neresi olduğu hakkında biraz daha bilgi verebilecek olan varsa duacısı olurum.:cat:
böyle gezi yazılarını okuyunca ben de böyle ne zaman gezerim acaba diye düşünüp başlıyorum hayal kurmaya. inşallah böyle bir kaç topik de ben açarım böyle gezi falan yapıp da. sizin adınıza nice gezilere inşallah.

bunlarda bendeki resimler arkadaşlar....
gece akalteke dostumun mangal ziyafeti ve eşsiz muhabetlerden sonra sabahın ilk ışıklarıyla istanbul'un yanı başında herşeyden uzak bu doğa parçası ve kamp yerimiz
dsci0012al0vx7.jpg

dsci0013et5au4.jpg

koğuş kalk yaktık ocağımızı buyrun çaya
dsci0016qq1iq6.jpg

akalteke arkadaşımızı riva gezisine doğru uğurlarken
dsci0009ey2xw9.jpg

dsci0020ie3te3.jpg

tiger lar ve regal
dsci0019kl3oe7.jpg

dönüş hazırlıkları ve muhteşem orman yolu....
dsci0026om6wi2.jpg

dsci0031ix6ph7.jpg

dsci0037wa1xa9.jpg

dsci0045gi0ff9.jpg

dsci0048nw1cb1.jpg

herşey gönlünüzce olsun dostlar........(not:resimlerin bazılarını boyut olarak küçültemedim sanırım özür.)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Konu ile ilgili akalteke ile görüştük rivada, sanırım bahsi geçen yerde büyük bir piknik düzenleyebiliriz .

riva veya başka yer hiç farketmez gidelim gezelim gerekirse av bile yapalım ama kalabalık motorlarla 1-2 gün kalalım güzel bir gezi olsun herkesten yapılan bu geziye katılmalarını isterim hem sizlerlede tanışmış olurum

valla biz akaltekeyle kampta konuşmuştuk,ben her hafta seninle gezilere gelirim demişdi,yeterki gidelim,isterseniz sizlerde katılın hep beraber güzel bir gezi düzenleyelim be çok seviyorum kamp yapmayı benim gibi insanlarda muhakkak bu sitede fazlasıyla mevcuttur.

Son düzenleme:
buralar nereler merak etim yaw!

akalteke abi bizi oraya götür.::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar