Doğubank giderken solda kalacak şekilde doğubankın önünden geçince soldaki ilk sokak, o sokak boyu ve o sokağın sağındaki diğer ara sokaklarda var mağazalar.
Mondial satan bir dükkan var, ara sokaktaki değil o yedek parçacı. Yedek parçacı olmayan mondialciden aldım bütün ekipmanlarımı, çok memnunum, montlar 100 liradan başlıyor.anladım yerı tesekkur ederım orda onebılcegınız magza varmı fıyat konusunda...
Başka alternatif gösterin oraya giderim avrupa yakasında olsun ama haliç'in öte tarafında da olmasın, sirkeciyle sarıyer arasında bir yer olsun.Tavsiye etmiyorum alacağın malın piyasasını iyi araştırın,adı ucuz diye çıkmış ama hiç de ucuz değil.
Mondial satan bir dükkan var, ara sokaktaki değil o yedek parçacı. Yedek parçacı olmayan mondialciden aldım bütün ekipmanlarımı, çok memnunum, montlar 100 liradan başlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
Başka alternatif gösterin oraya giderim avrupa yakasında olsun ama haliç'in öte tarafında da olmasın, sirkeciyle sarıyer arasında bir yer olsun.