İST Sirkecide kl aksesuarcılar

Yarın o tarafa dogru gıdıcem yerlerını bılen varsa kac magaza var bılmıyorum uygun dıyorlar fıyatlar kask mont bakcam tam olarak bır tarıf alabılırmıyım dogubankı falan bılırım ona gore tarıf edebılırsınız?

Doğubank giderken solda kalacak şekilde doğubankın önünden geçince soldaki ilk sokak, o sokak boyu ve o sokağın sağındaki diğer ara sokaklarda var mağazalar.

Tavsiye etmiyorum alacağın malın piyasasını iyi araştırın,adı ucuz diye çıkmış ama hiç de ucuz değil.

Doğubank giderken solda kalacak şekilde doğubankın önünden geçince soldaki ilk sokak, o sokak boyu ve o sokağın sağındaki diğer ara sokaklarda var mağazalar.

anladım yerı tesekkur ederım orda onebılcegınız magza varmı fıyat konusunda...

anladım yerı tesekkur ederım orda onebılcegınız magza varmı fıyat konusunda...
Mondial satan bir dükkan var, ara sokaktaki değil o yedek parçacı. Yedek parçacı olmayan mondialciden aldım bütün ekipmanlarımı, çok memnunum, montlar 100 liradan başlıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

Tavsiye etmiyorum alacağın malın piyasasını iyi araştırın,adı ucuz diye çıkmış ama hiç de ucuz değil.
Başka alternatif gösterin oraya giderim avrupa yakasında olsun ama haliç'in öte tarafında da olmasın, sirkeciyle sarıyer arasında bir yer olsun.

Mondial satan bir dükkan var, ara sokaktaki değil o yedek parçacı. Yedek parçacı olmayan mondialciden aldım bütün ekipmanlarımı, çok memnunum, montlar 100 liradan başlıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

Başka alternatif gösterin oraya giderim avrupa yakasında olsun ama haliç'in öte tarafında da olmasın, sirkeciyle sarıyer arasında bir yer olsun.

şurası ucuzdur burası pahalıdır diyemiyorum,bazı ürünler hiç ummadığınız yerde çok daha uygun satılabiliyor,elinizin altında internet gibi bir nimet varken kapı kapı gezmeye gerek yok.Zamanında fuardan şok şok kampanya cart fiyatına curt veriyoruz diye milleti gaza getirip,daha pahalı mal satılıyordu.bizde araştırmadan aldık.

fuar olayına gıc gırmek ıstemıyorum hudson gıttım mont baktım yarı fıyatına fln dedı 370tl dı dedım bır hafta once magazada 350 dı kaldı oyle az cok okuyarak arastırarak aksesuarlar hakkında bır on fıkır sahıbıyım ama kaskların uretım tarıhı nerde yazar nasıl anlasılır bılmıyorum eleman bıze eskı kaskı azıcık ucuz dıye kıtlemesın:(

evet bugun gıttım tarıf ettıgınız gııbı yerı buldum ısım verıcem reklaama gırıcegını dusunmuyorum ls2 bakıyordum daha dogrusu 120tl olan chrono modelı ıkı magaza ls2 satıyor zaten ozen motor ve mondıal kaskı begenır gıbı oldum ıc pedler fena degıl sınra ozen motordakı abı ıkı kask daha gosterdı kafa yıne karıstı aırbaglı ls2 modelı dısları fena zaten cızımler grafıkler araıden boyle gorsellık yok ama onemlı olan ıcı aırbaglı cok hosuma gıttı ama gunes vızoru yoktu fıyat 220 cektı nette arastırmadan almak ıstemdım kaskları not aldım bakıcm kısaca ısın ozetı sızde bırseyler almadan once bır bakın derım guzel seyler bulabılrsınız... Esnaf duzgun ılgılı sakın yanlıs anlasılmasın hcıbır tıcarı cıkarım yok keske olsa ucretsız kask karsılıgı reklam gıbı:p amacım sadece bılgılendırmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar