Yolla bakalım avcı avcısı

)
Üçüncü sayfanın başını bekleyelim derim ben kendi adıma ama.? Neyse yollayayım gitsin kısmet artık
Avrupa yakası buluşma noktası Levent BP'de saat 08:30 gibi toplandıktan sonra Asya tarafından gelecek grupla buluşmak için otoyol gişlerine doğru hareket ettik, 1. köprü gişelerde buluşacağımız ve gezinin tek bayan sürücüsü olan Aylin'i de alıp toplandık.
Otoyol gişeler, buluşma zincir yağlama son kontrol ve brifing noktası.
One and only Womanrider Aylin
Sanatsal denemeler...
Sabah haliyle biraz sis vardı fakat sürüşü pek etikleyecek yoğunlıkta değildi. Sapancaya yaklaşırken gölün iklimsel azizliğinen olsa gerek yer yer duvar gibi kapandı sis üzerimize. Otoyol üzerinden yaklaşık 1,5 saatlik bir sürüşten sonra küçük hacim grubu olarak Sapancaya vardık ve gişelerde öncü grupla buluşup kahvaltı mekanına geçtik. Sapanca gişelerde üzerimize vuran sabah güneşi ilaç gibi geldi üşümüş olanlarımıza.
İkiteker, her daim...
Senmisin ter ışıkta çeken, al sana HDR işte Anıl
Ava giden avlanır hocam
Tü tü tü maşallah, nazarlardan ırak...
Ahanda avlanmış bir avcı daha...
Hayvanlar ahırlarında dinlenirken, yemleri suları tamam şükür
Benim heyvan
Aylinin Heyvan
Cihanın heyvan
Kahvaltı ettiğimiz mekandan bir iki kare, çok cici mekan dekoru peyzajı manzarası falan on numara.
Çok oturduk yeter, karnımızda doydu. Maşukiye üzerinden Kartepe tırmanışı, bol virajlı ve sabah ki sis yüzünden oldukça kaygan keyifli bir yol. Çok da fazla tırmanmadan gözümüze kestirdiğimiz uygun biryerde durup etrafı seyre dalıyoruz.
Tüfekli hareketler, kareografi tamamdır...
Güzel fotoğraf olmuş be...
Ver sloganı.! "Hayat Maximum'da"
Fotoğraf çekilme anının çekilme anı, kamera arkası...
Evet şimdi geline bakıyoruz, çok güzel hiç bozmayın
Cihan ve eşi...
Olmazsa olmaz, kendimi çekecem illa...
Tünal ağabey tarz değiştirecek sanırım...
Sohbet koyulaşmış akıp gidiyor...
Bolca gezip görüp yiyip içtikten sonra saat 16:00 civarı dönüş yoluna geçtik İzmit'ten otobana bağlanıp. Kazasız belasız keyifli bir yolculuktu. Orada bulunmamıza vesile olan yegane portre modelim Anıl'a teşekkür ediyorum
Bendeki fotoğraflar bunlar, o kadar makina vardı, diğerlerini de bekliyoruz...