[İst MT] Beklenen Bakırköy bölgesi buluşması / 10.09.2007 P.tesi Saat 20:00

Yahu yol verdiler ne güzel ne hoş afferim onlara diyorsunuzda ben de tank bile olsa 23 motor yanımdan geçse ben de bekler bakarım, yol veririm.Yeşilköy - Ataköy ilk defa bu kadar motosikleti birarada gördü...Tek tek geçin bakalım aynı saygıyı gösteriyorlar mı:farao:, asya kıtasında çok daha saygılılar...

Yahu yol verdiler ne güzel ne hoş afferim onlara diyorsunuzda ben de tank bile olsa 23 motor yanımdan geçse ben de bekler bakarım, yol veririm.Yeşilköy - Ataköy ilk defa bu kadar motosikleti birarada gördü...Tek tek geçin bakalım aynı saygıyı gösteriyorlar mı:farao:, asya kıtasında çok daha saygılılar...

oyle veya boyle dun aksamki organizasyon bile normalde motorları takmayan insanların aklından soyle bir hayal gecmesine neden olmustur ''KESKE BENDE O MOTORUN USTUNDE OLSAYDIM!!!''
bu bile guzel morrigan normalde takmasalarda bir gun dahi olsa takmalarıda guzel :))biraz polyanna olalım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kıskandım şimdi ne desem bilmiyorum ah ah keşke zaman uysaydıda bende ordaolsaydım alper bu arada arldın tamırden makınayı :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şimdi burda anadolu yakası iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi oluyo:silent:

Arkadaşlar, toplantıya katılamadım:pale:
Yoklama alındımı, alındı ise yerime imza atıldımı, atıldı ise bu has arkadaşım kimdir:p
Çok güzel bir buluşma olmuş. Keşke işlerimi ayarlayabilseydimde orada olasaydım. Azıcık hasret giderirdik. :rendeer:
Herkese sevgiler

arkadaşlar alper nerdesiniz yahu kardeş uzak kaldık ama gönüller bir olsun sevgiler işten yeni çıktım geç olmasaydı gelirdim herkese kocaman selamlar..

Neremiz zengin? Köprü girişinde bile sizden para alıyorlar, bize acıyıp istemiyorlar...:pale:

(Abi 20 kuruşun var mı?:pale:)
:p

Go-kart kiralayacak paramız bile yoktu :salut:

15jr0.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bi buluşma oldu herkese teşekkürler :rendeer:

sık sık yapalım yahu :queen:

puhahahah ümit iyi valla sen tibetde kalmışsın ben taylantla viyetnam arsında bir yerde kaldım hee

Hasan Abi sakat alanlarda geziniyosun :mrgreen: Hem Asya'nın bile en saygısız trafiği oralarda :mrgreen: Morrigan dağıttı valla tek lafta bizi.. Karşıda buluşma var ama BMW GS 1200' üm olmadığı için gidemiycem gibi gelmeye başladı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar