ist.düzce bartın amasra safranbolu bolu gezı resımlerımız

sinan usta sende başka resim yokmu sanki bana yarım bırakmışsın gibi geliyor resimleri,atsan diyorum bir ara

sinan,
amasrada ahşaptan yapılma balık restoran var, orada bakıl yediniz mi? enfas salata yapıyorlar

Güzel bir rota , eşsiz manzaralar ve aynı güzellikte fotoğraf kareleri..
Paylaşım için teşekkürler..

Amasra'nın meşhur; balık +salata+yoğurt üçlüsünün tadına baktığınızı umut ederim..

Tekeriniz düz bassın, kazasız belasız geziler dilerim..

Bu arada, Barış Akarsu'yu da rahmetle anıyorum...

Amasra'nın meşhur; balık +salata+yoğurt üçlüsünün tadına baktığınızı umut ederim..

Şamil balık salata soğut bir arada gidermi nasıl bişey bu bahsettin üçlü merak ettim

yorumlar için teşekkürler. ama çok sevmeme rağmen bu güzel üçlünün tadına bakamadık.gezicek yer çok zaman yok oldu :) ızgara köfteye devam :p
Barış Akarsu'ya uğramamak olurmu,ama O motosikletler camekanın içinde eskiyip gidicek görünüyor kendi adıma üzüldüm desem yeridir.

sinan,
amasrada ahşaptan yapılma balık restoran var, orada bakıl yediniz mi? enfas salata yapıyorlar

usta valla balık yemeğe zamanımız olmadı .Köfte ekmeğe talim ettık .bu gezılerden öğrendığımız cok sey oldu.ben bunları kenara not ettım .:rendeer:

Offf offf ne kareler öyle yaa baktıkça kıskandım sizleri eşimde Kurucaşileli
Amasradan sonrası bir gün bu yolu motorla gidicem bende kısmet bakalım
artık ne zaman olur allah bilir emeklerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş:cat::cat::cat:

Offf offf ne kareler öyle yaa baktıkça kıskandım sizleri eşimde Kurucaşileli
Amasradan sonrası bir gün bu yolu motorla gidicem bende kısmet bakalım
artık ne zaman olur allah bilir emeklerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş:cat::cat::cat:
hem gidiyoruz hem foto çekiyoruz :) gitmeyenler görsün onlarda gitmiş gibi olsunlar diye.ama çok güzel doğa harikası yerler gezdik dolaştık akşamları temiz hava'da uyuduk :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar