ist.dan-ankaraya motoru nasıl götürecem?

arkadaşım gt250 r
kahraman maraşa
otobusle geldi arkadaşımızındı
istanbuldan aldı
sen önce termimanegit konuş yardımcı olurlar zaten 1 yolcu 1 yolcu onlar için kaçırmamak için yardımcı olacaklardır sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben racer 200 ümü binerek getirmistim...o zaan böyle hava soguk değildi...suan bolunun oralar buz gibidir...
bende binerek getirmeniz kanaatindeyim...
ahh havalar iyi olsa beraber getirelim diycemde....
malum havalar...
racer 200 e biniyom diye acemi sanmayın haa...636 ve zl600 cok kullandım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

bence motorun orda güvenli olarak duracağı bi yer varsa bırakın dursun...zaten suanda da getirseniz havalardan gene binemeyeceksiniz...yani ha orda durmus ha burda durmus bi sey fark etmeyecek...

Motosikleti
750x
Ooo..bana o kadar dememişlerdi sanki..neyse..
Bak aklıma bir fikir daha geldi.
Sebze-meyve hallerine gidip oradaki kamyoncularla da görüşebilirsin..onlar dolu gelip boş kasa dönerler..
Bir fikir.

ooo bravo.. Bence çok güzel bi fikir, kutlarım seni :cat:

arkadaşım ben imkanın varsa kendin gtr derim ama yoksa kargo şirketlerini kestirp atma ben pahalı olduğunu düşünerek kendm gtrdim ama sonradan burda bi arkadaş aynı mesafeyi yurtiçi kargoyla gayet mkaul bi fiyata getrmişti bence araştır...

otobüsle 150 TL'ye İstanbul'dan Manisa'ya bir scooter gönderdik geçenlerde.

yalnız aklında olsun. otobüse vericeksen eğer, benzin deposunun tamamen boş olması gerekiyor. yoksa almıyolar. biz boşaltıp gönderdik. sanırım kargoda aynı şeyi isteyebilir.

Neye karar verdim arkadaşım.?:)

scoter için çok para vermişsiniz..
ben 1100 km yol'a 3 koltuk bileti ve motor 200 tl verdim.(60x3=180 bilet,20 tl motor genel toplam 200)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------

otobüsle 150 TL'ye İstanbul'dan Manisa'ya bir scooter gönderdik geçenlerde.

yalnız aklında olsun. otobüse vericeksen eğer, benzin deposunun tamamen boş olması gerekiyor. yoksa almıyolar. biz boşaltıp gönderdik. sanırım kargoda aynı şeyi isteyebilir.

scoter için çok para vermişsiniz..
ben 1100 km yol'a 3 koltuk bileti ve motor 200 tl verdim.(60x3=180 bilet,20 tl motor genel toplam 200)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 ----------

toroman arkadaşım yanlış alıntı yapmışım :) pardon...

ben istanbuldan eskişehire getirdim. 2 alternatifin var 1 otobüs ama her otobüsün altına olmuyor 403 olması lazım digelrerine sıgmaz istesende koyamazsın birde aynaları mutlaka çıkart koyacaksanda şöförün arkasındaki tarafa koymanı tavsiye ederim boylu boyunca uzatırsın bir direge sabitlersiniz... 2. alternatifde benim yaptıgım gibi ambar kargo ile getirmen 100 TL ye getirdim. otobüste 60 TL filan istemişti...

bu hafta istanbula gidip kendim araştırmam gerekecek.otobüs şöförüyle önceden konuşuyum.anlaşırsak böyle getirecem.yoksa ambar kargoyu deneyeceğim.aslında en güzeli binip getirmek ama kestiremiyorum işte:)
ayrıca scooter için, bencede çok para almışlar.

arkadaşlar.istanbuldan ankaraya 600rr götüreceğim.araştırdıgım kadarıyla tren, ocak ayı itibariyle artık motor taşımacılıgı yapmıyormuş.tek seçeneğim yolcu otobüsleri kaldı.daha önceden yolcu otobüsüyle getiren arkadaşlar varsa yadım edebilirlermi?ne kadara mal oluyo? aynalarını sökmek mi gerekiyomuş?ve bagajda motoru nasıl baglıyacaz.adamların ipi oluyomu?yoksa tedariklimi gitmek lazım.kısaca beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Zeytinburnu E5 kenarında kargocu ambarlar vardır...temiz iş çıkarırlar...yüklemede orda bulunursun için rahat eder...hatta giden kamyonun önünde yolcu olarakda gidebilirsin...bahşişi bol tut özen daha fazla olur...:cat:

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.sayenizde aklımda fikirler oluşmaya başladı.
iyiki varsın motosiklet net ve iyiki varsınız motorcu arkadaşlar :)

benim 600rr ım olcak istanbuldan ankaraya tren kargo otobus hesabı yapıcam :p

valla ben istanbuldan ankaraya motor getiremedim..Motoru bana verecek arkadaş hatta merak etme dedi. Karadenize giden tanıdık firmaa sahibi var dedi.. Ona sordular Ankarada garajda ceza mı nı yazıyolarmış dediler almadılar.. Bende vazgeçtim.. Herşeyde bir hayır vardır dedim. Napalım..

aRKADAŞLAR BEN OTOBÜS KAPTANLIĞI YAPTIĞIMDAN SÖYLÜYORUM EN GÜZELİ OTOBÜŞ...TRAVEGONUN BAĞAJINA AYNLAR SÖKÜLDÜĞÜNDE DİREK SIĞIYOR...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar