Işş... :(:(:(:(:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başbakan Erdoğan’ı topa tutan emekli Hava Tuğgeneral Ramiz İlker’den ibretlik isyan:

Bazı şehit tabutlarına ailesi ağırlık hissetsin diye taş toprak doldurduk...

:silent: :silent: :pale: :pale: :pale:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Evet seyrettim ceviz kabuğu adlı tv programında konuştu ve haklı olarak çok sinirliydi o söz aklına geldikçe sesini yükseltti. Terörü hortlattılar, borçlarımıza borç kattılar, Avrupaya uyum adı altında saçmalık tamamen dış güçlerin çıkarlarına yarayan yasaları çıkardılar, Dünya siyasetinde sayelerinde defalarca küçük düşürüldük, Gümrük birliği midemi bulandırıyor, Türk ordusu iki sefer ağır hakarete uğradı gereken siyasi cevap verilmedi, O kadar ödün vermemize rağmen Ermeni yasa tasarısı saçmalığı devamlı burnumuza dayatılıyor, en son alakamız olmayan bir yere barış! adı altında kalkan olmaya gönderiliyor ordumuz, seçim zamanı geldiğinde yasal yoldan vereceğim ceza için gün sayıyorum artık. :farao:

caviz kabuğu programı malesef bulunduğum şehirde çıkmıyor tv kanalının olmamasından dolayı her zaman ülkenin çıkarları için yayın bu programı seyretme zevkini özledim doğrusu

konuya gelince paşamız ibretlik bir söz söylemiş askerliğimi ankara merkez komutanlığı merasim bölüğünde yapmıştım kocatepe ve hacı bayram-ı veli camii'lerindeki şehit cenazelerine biz giderdik inanın o ailelerin hüzüncünü gördükçe haftada en az 1 kere gitmemize rağmen her seferinde duygulanırdık ve teröre lanet ederdik ama zat-ı muhterem için konuşmak ağızdan çıkan 2 kelime

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar