Israrla devam ediyorlar

Bana da denk geldi haftasonu 2 tane plaka falan yoktu tabi
Hatta bi tane 1.6 jetta ışıkta kalmaya uğraştı :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Söz meclisten dışarı, büyük motosikletlilerle çekişmeye çalışan küçük motosikletliler bir yana, büyük motosikletiyle sağa sola caka yapmaya çalışanlar da ayrı bir zavallılık içindeler bence...

Küçük motosiklet büyük motosikleti geçebilir mi?

Virajlı bir yolda 400cc kullanan yetenekli biri, aynı yolda 1000cc kullanan bir çok insanı geçebilir... Düz yolda mümkün değil tabii ki.

Ama anladığım kadarıyla mesele o da değil. Mesele "hangimizin pipisi büyük" kavgası. Bu noktada enstrüman motosiklet olmuş, araba olmuş, saat olmuş, telefon olmuş, kıyafet olmuş çok da farki yok... Caka için motosiklet kullananlarda da zerre saygım yok.

Söz meclisten dışarı, büyük motosikletlilerle çekişmeye çalışan küçük motosikletliler bir yana, büyük motosikletiyle sağa sola caka yapmaya çalışanlar da ayrı bir zavallılık içindeler bence...

Küçük motosiklet büyük motosikleti geçebilir mi?

Virajlı bir yolda 400cc kullanan yetenekli biri, aynı yolda 1000cc kullanan bir çok insanı geçebilir... Düz yolda mümkün değil tabii ki.

Ama anladığım kadarıyla mesele o da değil. Mesele "hangimizin pipisi büyük" kavgası. Bu noktada enstrüman motosiklet olmuş, araba olmuş, saat olmuş, telefon olmuş, kıyafet olmuş çok da farki yok... Caka için motosiklet kullananlarda da zerre saygım yok.

Ben üstüme alınmıyorum :D Hiçbi zaman motorumla yolda şekil yapmaya çalışmadım. Ha kafenin önüne çekerim motora karşılıklı bi masaya otururum o ayrı ama :D
Ha ama buna niye böyle yaptın dersende hem bi an önce geçip kurtulmak hemde biraz da kıza rezil olsunda bidaha kalkışmasın diye.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de bugün fıtı fıtı ışıklarda beklerken yanıma uzay mekiği gibi bir motor yanaştı. Adamın motorunun rölanti sesi nedeniyle kendi motorumun sesini duyamadım, benim 150 cc'nin 50 cc.si falan kendini bıraktı, yere düştü.

Sen bunu yazana kadar o avatarı hep güneş gözlüğü takan kedi olarak görmüştüm. Değilmiş megerse

Güneş gözlüğune gerek yok :)

Allah güzel yaratmiş mübarek hayvani,kendimi bildim bileli validem kedi besler..severim keratalari..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben üstüme alınmıyorum :D Hiçbi zaman motorumla yolda şekil yapmaya çalışmadım. Ha kafenin önüne çekerim motora karşılıklı bi masaya otururum o ayrı ama :D
Ha ama buna niye böyle yaptın dersende hem bi an önce geçip kurtulmak hemde biraz da kıza rezil olsunda bidaha kalkışmasın diye.

Yanlış anlamamaniza sevindim, size yönelik te yazmadım zaten. Sadece bazı cevaplar o yöne doğru gidiyordu, gömeceğiz diye olası dengesiz cevapların önüne geçmek için yazdım.

Sonuçta forumda küçük cc kullanan da var büyük cc de. Ama mesele o değil zaten. İnsan problemli ise küçük cc ile de büyük cc ile yapar yapacağını.

Yanlış anlamamaniza sevindim, size yönelik te yazmadım zaten. Sadece bazı cevaplar o yöne doğru gidiyordu, gömeceğiz diye olası dengesiz cevapların önüne geçmek için yazdım.

Sonuçta forumda küçük cc kullanan da var büyük cc de. Ama mesele o değil zaten. İnsan problemli ise küçük cc ile de büyük cc ile yapar yapacağını.

Aynen öyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

driftle 180 yapan arkadas olabilir mi acaba o?

sanmıyorum :D O egsoz kızartıyodu en son.

YORUMSUZ.....

122n1nm.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar