arkadaşım senin anlama prbolemin var sanırım ben zaten olayı anlattım okumadan boş boş konuşuyosun adam kaçmıyor sen görmek istediğini görüyorsun polislere karşı zaafın var sanırım o yuzden arkalarındasın ben doğru olandan yanayım zaten durumuda anlattım sen tutturmuşun bir kaçıyor kaçıyor diye sen motor kullanmayı bilmezken o adam motor ustası tamir bakım onarım yapar motordan çok iyi anlar çok iyi biner . kaçmak istese kaçardı diyorum sana hala aynı şeyleri yazıyorsun ne yazdım orda dikkat et olay yargıya taşındı bilgilendiricem diye olayı başından sonuna kadarda yazdım zaten benim sana yazıcak çok şeyim varda nokta koydum cümleye.
kaçmıyor mu? evet benim anlama sorunum var arkadaşım. kaçmayan bir adamın peşinden polisin koşup boğazına sarılmasını AN-LA-YA-MI-YO-RUM.
motor ustası olması bir şeyleri değiştiriyor mu? tamirci olunca bazı imtiyazlara mı sahip oluyor da "ben motor kullanmayı bilmezken onun motor ustası olduğunu" özellikle vurgulamışsınız.
olayı başından sonuna kadar yazdığınız filan yok. başından beri yazdığınız tek şey, "olay sizin bildiğiniz gibi değil", "kaçmıyor", "polisler hatalı" vs.vs.vs.
aynı şeyler etrafında dönüyoruz. olayın yargıya taşınmış olup olmaması bizi bağlamaz. ben mahkeme kararını değil, sizin bildiklerinizi merak ediyorum.
sen şu işin aslını bir anlatsana, bir dinleyelim hele. neler oluyor orada? bizim kameralarda görmediğimiz ne incelikler var, kamerada gördüklerimizi yanlış çıkaracak?
polisler konusuna gelince evet, ben polisleri severim, polisleri sevmeyenlerden de nefret ederim. yarası olan gocunurmuş, benim yaram yok. dolayısıyla polisi sevmemem için bir neden de yok. onu polis sevmeyenler düşünsün.
bu forumda bir polis düşmanlığı ya da antipatizanlığıdır gidiyor. ne oluyorsa "sebepsiz (!)" yere bir sürü insan polislerle sorun yaşamış ne hikmetse. ben niye yaşamadım acaba? herkes sütten çıkmış ak kaşık. sütte leke var, polisle sorun yaşayanlarda yok. polis de bula bula bunları buluyor Allah'ın işi işte.
çuvaldız kimde, iğne kimde?