Isparta dan selamlar...

Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir forumu takip edenlerdenim.Bilgi ve deneyimlerinizden sürekli faydalanıyorum.İlk motorum olan scooterı aldığımda motoru toplayan usta sanada bulaştı artık kolay kolay kurtulamazsın demişti, sadece gülüp geçmiştim o zaman ama şimdi gerçekten de bir tutku ya da hastalık olduğunu anlıyorum.Motorcuların dünyaya farklı açılardan baktığına inanıyorum gibi mesaj içeriği taşıdığını zannettiğiniz sözleri gerçek olduğuna inandığım için söylüyorum.
Bu arada motorsiklet zaman geçtikçe kesmemeye başlıyor.Scooter ı ,(Bisan pasific 125 )
alalı 1 sene oldu daha, işe giderken kullanıyorum genelde ama artık oyuncak gibi gelmeye başladı motor küçük geliyor sanki yoksa ben mi büyüyorum :)
Gerçekten artık değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum.Herkese sevgi ve selamlar...

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin

yazılı kanyonu hakkında bilgi verirmisin biraz oraya kampa gelmeyi düşünüyoruzda

hoşgeldin:rendeer:
bu arada 1 . hastalıga yakalanmışsın 2. ve en tekliyeli olan hastalık ise motosiklet.net e üye oldunki inan bu en büyük hastalık bu tutku degil başka birşey.:silent:

Hoşbulduk arkadaşlar.

aramıza hoşgeldin

yazılı kanyonu hakkında bilgi verirmisin biraz oraya kampa gelmeyi düşünüyoruzda

f7_yazili_kan_02.jpg

Elbette ;
Yazılı Kanyon Tabiat Parkı: Sütçüler ilçesine 10 km. uzaklıkta olup, 600 ha. bir alanı kapsamaktadır. Park adını veren kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Zengin bitki örtüsü, yaban hayatı ve seyrine doyum olmayan doğal güzellikleri vardır. Tarihi “Kral Yolu”nun da geçtiği kanyon tapınak ve kaya yazıtları ile tarihi önem arz etmektedir. Kanyonun içinde ikinci köprünün sağında tahrip edilmiş olan yazıt Antalya Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu üyesi Prof. Dr. Sencer Şahin tarafından çözülmüş ve Isparta Milli Parklar ve Av Yaban Hayatı Başmühendisliği’nin girişimi ve katkısı ile bu yazıtın karşısına Türkçe ve İngilizce tercümesi asılmıştır. Aziz Paul, Perge'den Pisidia Antiocheia'ya giderken bu kanyondan geçmiştir.
Fırsatı olan tüm arkadaşların gezip görmesini tavsiye ederim.

Son düzenleme:
hoşgeldin kardeşim, bende ısparta'lıyım bu arada geldiğimde oraya bi görüşmek dileğiyle

Aramiza hos geldin dostum Akdeniz motorcularinin bulusmasina gelirsin artik.

hoşgeldin hemşerim bende sütçüleryim sen neresindensin acaba ıspartada zaten herkeste motor var ama ne yazıkki kimse kask takmıyor
sana bir sorum olacak yazın ıspartada bir çok eski model jawa, ariel faln gördüm acaba fiyatları ne kadardan başlıyo biliomusun?

hoşgeldin kardeşim, bende ısparta'lıyım bu arada geldiğimde oraya bi görüşmek dileğiyle

buraya yolun düşerse ben de tanışıp görüşmek isterim kardeş.

hoşgeldin hemşerim bende sütçüleryim sen neresindensin acaba ıspartada zaten herkeste motor var ama ne yazıkki kimse kask takmıyor
sana bir sorum olacak yazın ıspartada bir çok eski model jawa, ariel faln gördüm acaba fiyatları ne kadardan başlıyo biliomusun?

Hoş bulduk arkadaşlar.Kask konusunda haklısın burda çoğu kullanmıyor sanki sözleşmeleri var gibi neye güveniyorlar anlamıyorum.Antalyadaki gibi çevirmeler başladığı zaman herkes bağlı olan motorunu almak için kaskıyla birlikte gelir heralde :)
merkezdeyim ben, o modeller hakkında pek bilgim yok açıkcası ama nette aratırsan az çok fikir sahibi olursun.

Aramiza hos geldin dostum Akdeniz motorcularinin bulusmasina gelirsin artik.

Çok isterim gelmeyi arkadaşım ama o kadar uzun bir yola 125 lik scooterla çıkmak çölde deveyle seyahat etmeye benzer, yakın zamanda motoru değiştirmeyi düşünüyorum.Uzun yola gelebilecek bir motor alabilirsem katılmayı isterim.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende perşembe akşamı yola cıktım afyona gittim scooterla orda bi arkadasım vardı o gidip görmemi güzel biyer olduğunu sölemişti ama tekrar kütahya ya dönmem gerekti orayada bi asker arkadas gelmişti onu görecektim.

birazda uykusuz olduğum için geri dönmek zor geldi.kısmet bir dahaki sefere

benim motorun benzin deposu biraz ufak olduğu için bu kanyon un yakınlarında benzinlik varmıdır hani gidipte orda benzinsiz kalmayalım

bende perşembe akşamı yola cıktım afyona gittim scooterla orda bi arkadasım vardı o gidip görmemi güzel biyer olduğunu sölemişti ama tekrar kütahya ya dönmem gerekti orayada bi asker arkadas gelmişti onu görecektim.

birazda uykusuz olduğum için geri dönmek zor geldi.kısmet bir dahaki sefere

benim motorun benzin deposu biraz ufak olduğu için bu kanyon un yakınlarında benzinlik varmıdır hani gidipte orda benzinsiz kalmayalım

Umarım bir dahaki sefere görürsün arkadaşım.Bildiğim kadarıyla sütçüler civarında benzinlikler var ama sen yine de gelecek olursan o civara en yakın gördüğün bir benzinlikte depoyu fullersen sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar