Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ybr nin eksoz kısmı kıbleye dönük şeekilde park edilir; yanina çökülür ve sag elin iki parmagi ve sol elin iki parmagi dilin altina yerleştşrilir ve hizla üflenir:queen:nu işlemi eksoz sicakken uygula:queen:
Herkesin ayrı bir ıslık stili var, ben avucumla bile yüksek seste çalabiliyorum veya sadece dudaklarımla ama parmaklarımla yapamıyorum.Biraz uğraşmanız lazım ama sonuçta ayak parmaklarınızla bile çalabilirsiniz.Size nası kolay geliyorsa
Gülerken dudakları büzüştürerek ıslık çalmak imkansızdır :mrgreen: Çünkü genelde daha çok gülmeye başlarsınız ve dudaklar büzüşmez :queen: Aklınızda olsun da bi gün denersiniz :cat:
hmm..
şimdik şöyle oloyor..bir adet şişe kola ve bir adet te pipet bulunur..
pipet kola şişesine daldırılır..daha sonra dudak şekli bozulmadan pipet ağızdan çıkartılır..
evet şuanda ıslık çalma pozisyonundasınız..
hafifçe hava üfürün dışarı..veya içeri çekin nefesinizi..AHANDA! oldu.
hiç olmadı yapamıyosunuz bakkal dan bi sakız alırsınız sakızın içini çöpe atarsınız jiletin kenarını alırsınız dudaklarınızın ucu ile üflersiniz (hani polisler yapar yaa üfle yafrum bu cihaza diye) dudaklarınız ucu ile ama unutmayın...
o zman çok güzel bi ıslık sesi çıkabilir
elle öyle bi öttürüyorum ki akılara zarar.fenerbahçe-beşiktaş maçına gittim kadıköye..orda gfb'nin arasındayızmillet ıslıkla protesto ediyo bnde ediyim dedim,bi öttürmeye başladım yanımdakiler kulaklarını kapamaya başladı.bn bile nasıl bukadar fazla ses çıkarabildiğimi anlamış değilimve parmaklarımla çalarken bile istediğim melodiyi verebiliyorm...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırtasiyecilerde satılıyor 1 tl kendinizi yormayın, yada trafik polisinin yanına gidin abi 2 dakka rica edim dersin arkadaşına doğru yönünü dönersin sonra bütün gücünle üfürürsün tabi bir yerlerden hava almıyacaksın