ısle of man tt yarışları

Niye ki? Değişen bir şey mi var bu sene?
VIP biletler bile bugün satışa sunuldu sanırım 2013 için... Sıradan izleyici olarak katılabilmek için bolca vaktimiz var sanki?

Ben baskasinin yalancisiyim..
Bana bir arkadas "eger bir sene önce ilgilenmessen ne gemi nede hotel bulabilirsin demisti"

VIP biletler kac para??
Bende ölmeden önce birkere oraya gidip bu adamlari görmek isterim.. :cherry:

---------- Post added at 03:07 ---------- Previous post was at 03:00 ----------

Her türlü gideriz, en kral yerden de izleriz.
Unuttun galiba burda horoz var.:p

Olum senin kafan basmiyor ben napayim.:)
Onca ders al, egitim al,
ondan sonra motor kullanmayi ögrenmek için coq oku.::gazla::
:cherry:

Ulem yarin aksam ziplayip gelecektim yanina hanim izin vermedi.
:pale:
Yakinlastim sana aslinda ama zaman yok.

Buyur gel abicim..
Basimin üzerinde yerin var...
Zaten bu hafta sonu Türkiyeden misafirim var..
Seninde netten tanidigin birisi..
Kim diye sorma söylemem. :p

Super Moderator
Detaylı bilmiyorum şimdi ama sanırım 5-6 günlük konaklamalı falan VIP biletler çift kişilik odada kişi başı 1000£, tek kişi 1500£ gibi bir şeydi.

Benim araştırdığım kadarıyla yoğunluk en çok gemide yaşanıyor; onu erkenden ayarlamak lazım, Britanya'dan 40£ civarına geçebiliyorduk sanırım. Konaklamayıysa çadırda düşündük hep, hotel konusunda detaylı bilgim yok o yüzden. Çadır alanlarında yer bulabilmek için de ne kadar erken davranırsan o kadar iyi tabii.

man adası haricinde birde north west 200 yarışları var oda izlemeyte değer bir yarış

eleştirmek gibi olmasın ama bazı arkadaşlar klavye delikanlılığı yapmış otobanda 300km görmeye benzemez gibi duruyo orda 300kmle gitmek :)

Bu yarışlara ilgisi olanların Ewan McGregor un Fastest filmini izlemelerini tavsiye ederim.
Altyazısıda mevcut ;
http://divxplanet.com/sub/m/36246/Fastest.html
Aslında closer of the edge'nin altyazısını hazırlayabilirim vaktim var ama kaba saba bi dille çevirebilirim çok iyi olmaz :D

Bu sene ucundan kaçırdık, umarım gelecek sene orada olacağız birkaç kişiyle... Belli bir zaman önceden kalkışılırsa organizasyona gayet makul fiyatlara çıkılabiliyor altından aslında.

Evet geçen sene öyle bir planımız olmuştu ve hala o plan aklımda. Öyleki senin bu mesajı yazdıgın tarihlerde ( içime dogdu sanki:)) bizim Tuncer'i (forrap) aradım bu sene gidelim şimdiden bilet vs. ye bakalım dedim. Bütün olay tamam fakat sorun vize. İngiltere'ye vize almak cidden sorun deniliyor. Bu vize sorununu çözebiliyorsak biletleri bügün alalım :)

Elemanların videoları izlemekten gına geldi. Ciddi ciddi gidip göresim var. Acaba onlarda bizim gibi normal DNA'lara sahip insanlar mı ?:)

Son düzenleme:
Ölümüne yarış. Motosiklet camiasının " fight club " 'ı . Herkes " durdurum bu katliamı " diye nutuklar atar ama izlemeden de duramaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarışa az kaldı. Hangi kanal canlı verecek

itv4 kanalı veriyor yalnız uydudan izlenemiyor şifre giriyor diye biliyorum yarışlardan birkaç gün sonra uzun özetleri YouTube düşer.

Konuyu hortlatıyorum yeniden :cherry: Bu seneki yarışlar bitti mi hala devam ediyor mu ? Ediyorsa televizyondan izlemek istiyorum hangi kanaldan izleyebilirim ?? :silent:

Bu yarışlara ilgisi olanların Ewan McGregor un Fastest filmini izlemelerini tavsiye ederim.
Altyazısıda mevcut ;
http://divxplanet.com/sub/m/36246/Fastest.html
Aslında closer of the edge'nin altyazısını hazırlayabilirim vaktim var ama kaba saba bi dille çevirebilirim çok iyi olmaz :D[/]

http://www.720pfilmizle.net/en-hizli-fastest-720p-turkce-altyazili-izle.html

Turkçe alt yazılısı var ben tvye bağlayıp seyretmiştim cok guzel oluyor kesınlıkle tavsıye ederım...

Sanırım buldum yanlış olabilirde.Yukarıda bir arkadaş itv-4 de yayınlıyorlar demiş.Yayın akışına baktım 31 mayıs cumartesi 00:50 de diyor ama oranın saatiyle mi buranı saatiyle mi bilmiyorum.Alın canlı yayın linki:http://fancystreems.com/itv-4-uk-stream.php

Bu da yayın akışının linki bakmak isteyen buyursun:http://tvlistings.theguardian.com/text-only/?c=itv-4

Bir daha düzenleme yapayım ingiltereden 2 saat ileride oldugumuzu hesap edersek şu sıralarda başlamak üzere

Son düzenleme:
sıralama turları yapıldı 30 mayıs sabahı yani bugün yarış başlıyor Facebookda kendi sayfaları var oradan takip edebilirsiniz yada kendi sitelerinden iomtt diye yazarsanız bulursunuz

Konuyu hortlatacam ama daha önce böyle yarişlarin olduğunu bilmiyordum. Bu adamlar kimdir neyin nesidir motogp deki adamlara benzemiyor. Hangileri daha profosyenl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar