Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BU forum üyelerinin kaç tanesi sigara içiyor çok merak ediyorum. İstediğim motoru, lastiği yada ekipmanı alamıyorum diyenlerin kaç tanesi sigaraya para verip hem kendini zehirliyor hem de istediği hedeflerine ulaşamıyor?
Hatta anket yapalım, oranları merak ediyorum.
Alkol u bende sorgulamıyorum ama cuvara sorgulanmalı. Sizi seviyoruz ve uzun yıllar beraberce motosiklet sürmek istiyoruz. Bir parça tütünün sizle sevdikleriniz arasına girmesine müsaade etmeyin.
Motoru alır almaz üstündeki "ceset" lastiklerini değiştirseydiniz bu kazayı yaşamazdınız eminim. Kuru havalarda idare eder ama yağmurlu havalarda bu tür naylonlastikler kızak gibi kayar yetmemiş birde yol çizgilerin üzerinden geçince hız ne olursa olsun ister hızlı, ister yavaş düşmemeniz mucize olurdu sanırım. Eski scooter motorumda İstanbul'dan İzmir'e gidene kadar aralıksız yağan yağmurda kullandım sordun yaşamadım (naylon olmayan lastiklerle). Lastiklerden bir an önce kurtulmaya bakın derim.
Motoru alır almaz üstündeki "ceset" lastiklerini değiştirseydiniz bu kazayı yaşamazdınız eminim. Kuru havalarda idare eder ama yağmurlu havalarda bu tür naylonlastikler kızak gibi kayar yetmemiş birde yol çizgilerin üzerinden geçince hız ne olursa olsun ister hızlı, ister yavaş düşmemeniz mucize olurdu sanırım. Eski scooter motorumda İstanbul'dan İzmir'e gidene kadar aralıksız yağan yağmurda kullandım sordun yaşamadım (naylon olmayan lastiklerle). Lastiklerden bir an önce kurtulmaya bakın derim.
Ceset lastikleri herkes elestiriyor. Benzer sekilde elestirilen lastikler de var baska markalarda.
Bana tuhaf gelen yeni motor aldigimizda degistirmek zorunda kalacagimiz lastikler ile satilmasi. Baska motorlu tekerlekli aletlerde boyle bir sey yok, ureticiler motosikletlerde boyle bi cakallik izlemeyi tercih etmisler.
Ucuz diye alinan motorlarda lastik maliyetini de dusunmek gerekiyor. Bu maliyeti de eklediniz mi aslinda o motor o kadar da ucuz olmuyor.
8 bin kmdeki mitas lastikler ön fren yaparken azıcık kızakladı diye lastikçiye sürdüm direkt bunlar eskidi diye. Gençler nasıl canını emanet ediyor o kalas lastiklere anlamak imkansız. Bu zıkkımı sürüyorsanız düzgün lastik takacaksınız bunun bahanesi olamaz. Takmazsanız da böyle can sıkıcı durumlara maruz kalırsınız. O lastikler değişmediği sürece daha çok düşer, yaralanırsınız. Kaliteli lastik şerit çizgisinde kolay kolay kaymaz.
Bir çift lastik neredeyse bir asgari ücret ediyor. Biz istemez miyiz virajlarda korkmadan lastiğe guvenerek yatmayı, veya yağışlı havada absyi devreye sokup duramama olayını düşünmeden güvenli bir şekilde sürmeyi? Emin olun zaten daha yüksek bir refah seviyesinde bahsettiğiniz gençlerin hiçbiri o kalas lastikleri kullanmazdı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada konuda bahsedilen kazanın gerçekleşmesi için lastiğin kalitesiz olması yeterli değil bence. Sürücü düzgün sürdüğünü ve aksi bir hareket yapmadığını söylüyor ayrıca cst lastik kullanan birisi olarak kotu de olsa motor dikken dusurmesinin imkansız olduğunu söyleyebilirim.
Yolda yağ, mazot tarzı bir şey olabilir, eğer yoksa vitesi yanlış atarsan arka savrulur motor altından kayar. Çünkü ben yağışlı havalarda sürekli olarak arkayı gazla kaydırmaya çalışıyorum ve çok az kayıp yola anında geri tutunuyor veya hiç kaymiyor, bendeki de cst lastikler.
Dünyanin en iyi lastigi artik ne ise o olsun asafalltaki yagli boyayla cizilen serit boyalari üzerinden gecerken kayar, üstelik boyanin üzerinde görünmeyen toz tabakasi varsa ki mutlaka vardir, denemesi bedava arkadaslarimizdan en iyi kaliteli lastigi olan varsa isterse bir denesin bakalim, sonrada neticeyi buraya yazsin