iski abim r6 'yı sattı cbr125r aldı..!

iskender abim dün itibari ile 2001 model r6 sını sattı ve bizim CBR125 ailesine direk geçiş yaptı HAYIRLISI OLSUN abime :) Bu gusel karar ve tercih icin seni kutluyorum iskender abi nice km lere hep beraber :p Allah kazasız belasız kullanmayi nasip etsin

Manisa-Mt CBR'cilar
lodos-hondaCBR125r(repsol)
MadBikerMert-hondaCBR125r(kirmizi,siyah)
linkinpark-hondaCBR125r(kirmizi,siyah)
racingiski-hondaCBR125r(repsol)

Son düzenleme:
:) hayırlısı olsun kardeşime hızmı? ekonomimi? dedik, tercihini yaptı ...

kazasız belasız uzuuuuuuuuuun km'ler kullanman dileği ile :rendeer:

:) hayırlısı olsun kardeşime hızmı? ekonomimi? dedik, tercihini yaptı ...

kazasız belasız uzuuuuuuuuuun km'ler kullanman dileği ile :rendeer:

abi bence hem hiz yapar hem ekonomi 2si 1 arada herturlu gider yani.. her nekadar 125Lik olsa adı yetmez mi :queen: :queen:

ooooo iskendırr abıı ogünn ne teleşlıydın yaa baktımm arabayı almıss yolda bana araba ıle düdük öttürüyo kemal kemal r6 sattım cbr almayaa gidiyorumm dedii
bnm yüz ifademı görcektınızz yaa şaştım kaldımm vallaa

iskenderr abii hayırlısııııııı olsunn allah kazasız belasız sürüşlerr dilerımm
nicee km lerr kullanmma dıleğiğleee ne zaman kutluyoruzz
içindee bnmkıdee olucakkk hadı gıne ıyıyımm :mrgreen: :queen:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Islatma muhabbetlerini cok severim acıkcası :) e 1 RK&Balik yapariz artik deme
iskender abi nerde ne zaman kutluyoruz bu mujdeli haberi bak kolay degil ole CBR almak ona gore :queen: :queen:

Motor büyültür genelde herkes. Değişik bir seçim olmuş.

hayırlı uğurlu olsun dostum iskender. kazasız belasız inşallah uzun kilometreler diliyorum :rendeer:

Bu arada yazmayı unutmuşum. Kazasız belasız biner inşallah. Hayırlı uğurlu olsun :)

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..:)

MANİSA'LI işte kardeşim ne dersen de...::deliir:: ::koop:: ::belge:: ::144:: :queen:

Evet abi orada cok haklısın adamlar dokuz takla atar motor tepesinde motora tovbe eder biz tam tersine gideriz kazadan sonra daha deli daha azimli dahada hırslı oluruz deme:queen: :queen:

iskender abim hayırlı uğurlu olsun,en güzelini yapmışsın motorsuz kalınmaz 1 hafta da olsa 10 ayda,kazasız belasız keyifli sürüşler abicim

r6 dan cıbıra ha :queen:

cıbırdan sonra scootera yada mopede falan geçer heralde. ters biraz :mrgreen:

hayırlı olsun ne diyelim :rendeer:

iskender kardeşim makineyi hakkı ile kullanan MANİSA-MT ailesinin belkide en aklı başında pilotlarındandır.
sattığı r6 'sı da gerçekten temiz ve seri bi makinedi.Ancak rahatsızlığı ve uzun yolda hem ekonomik olmadığı(günümüz şartları) hemde çok yorucu olması nedeni ile tam bi ss tutkunu olmasına rağmen satma kararı aldı
yinede ss modellere karşı olan zaafiyetini nasıl gidereceğini düşünürken bi nebze dahi olsa cbr125 r ile kendini şimdilik kandırabileceği kanısına vardı
bu arada yılların motosiklet kullanıcısı kardeşim 36 yaşında ve 8 yaşında bi oğlu var birazdaaile faktörü özellikle son yaşanılan kazalardan sonra etkili oldu

hayırlısı olsun kankam kardeşim yoldaşım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iskender abim dün itibari ile 2001 model r6 sını sattı ve bizim CBR125 ailesine direk geçiş yaptı HAYIRLISI OLSUN abime :) Bu gusel karar ve tercih icin seni kutluyorum iskender abi nice km lere hep beraber :p Allah kazasız belasız kullanmayi nasip etsin

Attan inip eşşeğe binmek die buna denir :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ama iyi seçim bence :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman iskender abi yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar