Iskenderunda Motor Nasil çaliniyor??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkardaşlar bizim buralarda(isk,) motor bol bol var. eee ateş olmayan yerden duman çıkmaz:p nırsızlıkta bol tabiki
eskiden mobilyetleri sırtlayıp götüren hırsız beyler şimdide sepetli motorla (HHH) motorun yanına yaklaşıp motoru yükleyip kaçıyolar.
polis veya bir vatandaş görürse: anahtarı kayboldu diyolarmış

bu gibi hırsızlık olaylarında sizce hangi önlemlere başvuralım
saygılarımla iskenderun mehmet bilgin :bounce:

alarm taktırmak ve uzun süreli park etmelerde sabit bir yere kilitlemek bence en mantıklısıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
yuhhh, :silent:

sepelli motorla, motor çalıyorlar.... şeytanın aklına gelebilecek bişee olsa gerek.:pr:

motoru muhakkak sabitlemekten başkabi çare görünmüyor... hemde iki ayrı noktadan.. bence çözüm bu, çünkü alrm ı etkisiz hale bırakmak için aküyü devreden çıkarabilirler dimi.... ... ... ...

Bence, kesin cozum su: iskenderundan baska bir yere tasinmak :) :cat:
iskenderuna sadece 1 kere gittim, gittigim gunun gecesi arabamin camini kirip icerde ne var ne yok talan etmislerdi hirsizlar....

Çözümün sadece motorun hareketini zorlaştırmak olabilir. Motoru değiştirip daha ağır birşey alabilirisn ve bu motoru 2 tekerden de sabitlersin. Ayrıca alarm takarsın. Gözden uzak yerlerede durmamak gerek bence.

Ben kendimi bildim bileli zincir ile baglidir ustu kalin plastik kapli. Drieksoyon klidi ve alarm da deskliyor. Ama bunlara ragmen calinabilecegini biliyorum amac biraz caydirma.

David arkadaşımız alınabilecek güvenlik önlemlerini anlatmış buna rağmen çalmaya teşebbüs ediyorlarsa Allah kolaylık versin

motor hırsızları

arkadaslar bence en etkili yontem sabıtlemek yanı kılıtlemek herhnagı bır yere fakat bununla bırlıkte cevredekı ınsanlarıda bu olay ortak etmek gerek yaın abı ıkı dk bak falan motoru kalabalık go zonunde bır yere sabıtlmeek en mantıklısı cunku calıcak olan kilidide kırar hırsız engel tanımaz.....

bizim bulunduğumuz yerde de hırsızlık olayı çok oluyor. biz evin girişindeki holde tutuyoruz motoru. burda bile direksiyonu falan kilitliyoruz. mümkün olduğunca kalabalık yerlere bırakıyoruz. sonuçta bu makinadan gebze de iki tane var...

sagolun arkadaşlar verdiğiniz cvpler için iskenderun mehmet bilgin :bounce:

ilginç ama di mi

Merhaba,

Arkadaşlar ben Motosikletimi 4 kez kilitliyorum! :p
1- Standart Direksiyon kilit'i.
2- Ön cant'tan kalın çelik halat kilit.
3- Arka cant'tan da eklemli 2mt lik başka bir kilitle sağlam başka bir cisime!
Böyle yapılırsa ne yana nede başka bir yere atarak götüremezler.
4- Alarm mevcut.

Biraz fazla tedbir Motosikletsiz kalmaktan mutlaka daha iyidir! Tavsiye ederim.

Selamlar,
Özer

Birde sabitlemek için motora yarı beline kadar BETON dökülebilir:queen:

motorun üstüne turuncu branda serelim, üstüne nükleer tehlike varili yazalım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar