Destek olan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum... Halen araştırmalarımız devam ediyor.. Şuan bilgimiz dar olduğu için konulara cevap yazamıyoruz. ama en kısa zamanda hepsinin cevaplanması için ortak bir bildiri yayınlayacağız inşallah. Enbüyük sorunun bizlerin motorsiklet kullanırken yaşanacak olan güvenlik eksikliği olduğunu anladım. Bu konuya yoğunlaşmış durumdayız ve ayrıca bir konuyuda belirtmek istiyorumki işitme engelliler arasında H sınıfı sürücü belgesine sahip işitme engelli sayısı nerede ise 15.000 civarlarında dır (bu belgeyi veren belli başlı birkaç sürücü kursundan alınan bilgiler doğrultusunda ortalama sayıdır).. Bir şeyi de belirtmek istiyorum ki işitme engellilerin dünyası küçüktür en ufak bir olay anında duyulur camiamızda, ve son 8 yıl içinde ölümlü kazaya karışan işitme engelli sayısı sadece 2 dir. bir kişi kendisi kusurlu diğeri yeni ehliyet almış bir arkadaşımız kiralık aracı kullanırken kamyonun altından kendini kurtarmak isterken diğer bir aracı yolun kenarına atmış ve takla atmasına sebep olarak bir kişinin vefat etmesine sebep olmuştur, fakat suç unsuru nasıl olduysa düşük bulunup 4-5 ay yatarak çıkmıştır. Ben herşeyi açık olarak yazmak herkesle paylaşmak yanlısıyım. Bende 14 senedir araç kullanmaktayım ve sadece birkez kaza yaptım ondada sağa dönüş yaparken önüme çıkan yayaya çarpmamak için sola kırınca yine sağa dönmeye kalkan araca vurdum, aracımı kullanırken daima düzenli olarak aynalarıma her fırsatta bakmaktayım, hele dönüş yaparken mutlaka sinyal vermeye ve yine aynalardan dönüş yapacağım yönü kontrol etmeye çok dikkat ederim. Neyse şimdilik bukadar... inşallah ehliyetlerimize kavuşur ve iki tekerlerimiz ile yollarda gönül rahatlığı ile gezeriz.