Isıtmalı Eldivenler

Uzun ve çetin kış koşulları için üretilmiş bir ürün olan bu ısıtmalı eldivenler motosiklet için üretilmemiş.

Her ne kadar motosiklet için üretilmemiş olsada sahip olduğu teknoloji ile oldukça kullanışlı gözüken eldivenlerin pilleri 6 saat yetiyor. Eldiven, elin ısısını algılayarak el ısısı düştüğünde ele verilen sıcaklığı belirli bir orana kadar arttırmakta. M’s PrimoVolta eldivenlerin yurtdışı satış fiyatı $259.

Kaynak:Moto Aktüel

dağcılar içinse bu dağcı sırt çantasına bi motosiklet aküsü atsa aynısını yapar elektrikli battaniye gibi :mrgreen:

Guzel bir urun ama dagcilar icin yapilmis gibi duruyor. Bunlari motor kullanirken kullanamayiz herhalde cunku bayagi kalinlardir.

ısıtmalı eldiven ve ısıtmalı çorap zaten vardı yeni bir icat değil, belki bukadar sofistike değildi ama vardı, hatta gidip incelemiştim bir outdoor mağazasında, pekte randımanlı bişey değil gibi geldi bana, sonuçta pillere bağlısınız, oysaki geçen gün 45 euroya aldığım elcik ısıtmalar hem daha pratik hemde pil sorunu yok, hemde baya bi pişiyo eliniz :) 259 dolar harbi ohannesburger :D

guzeelmiş ben kısın kar eldiveni giyom ne kalını bide ucuz olsa alınır yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar