HRider Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 840 27 May 2019 Konu Yazar #1 Arkadaşlar boş bir sahil otoparkında teker denemeleri yapıyorum 1 yapıyorum 2-3 derken sonrasında artık tekere gelmemeye başlıyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar boş bir sahil otoparkında teker denemeleri yapıyorum 1 yapıyorum 2-3 derken sonrasında artık tekere gelmemeye başlıyor. Sebebi nedir?
uzay gemisi Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 3,076 27 May 2019 #2 Sen yapamıyor olmayasın? Isındıktan sonra debriyajda kaçırma varmı? Kaçırma yoksa herhangi bir sıkıntı yoktur
Sen yapamıyor olmayasın? Isındıktan sonra debriyajda kaçırma varmı? Kaçırma yoksa herhangi bir sıkıntı yoktur
HRider Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 840 27 May 2019 Konu Yazar #3 uzay gemisi' Alıntı: Sen yapamıyor olmayasın? Isındıktan sonra debriyajda kaçırma varmı? Kaçırma yoksa herhangi bir sıkıntı yoktur Genişletmek için tıkla ... 3-4 defadan sonra gelmiyor... 3-4 defa yapıyorum
uzay gemisi' Alıntı: Sen yapamıyor olmayasın? Isındıktan sonra debriyajda kaçırma varmı? Kaçırma yoksa herhangi bir sıkıntı yoktur Genişletmek için tıkla ... 3-4 defadan sonra gelmiyor... 3-4 defa yapıyorum