Isındıkça çatlıyor

Egzoz kapağımda bir çatlak var küçükdü diye hatırlıyorum(motoru 4 ay önce aldım).Dün baktığımda büyümüş gibi göründü sanırım egzoz ısındıkça daha çok çatlıyor daha önce başına gelen veya tavsiyede bulanabileceklerin yardımını bekliyorum.
Çatlak Şu şekilde

motosikletin garantisi varsa servise götürün komple egzoz değişimi yada gereken neyse yaparlar :cat:

ısındıkça değil de titreşimden çatlak büyüyordur.

Garantiye girecegini sanmiyorum dusme sonucu olusmus sanirim
isiya dayanikli yapistirici cozum olur mu acaba

bende diyorum yav bu motor düşmüş besbelli ama neden yazmamış diye sonra yazmışsın düştüğünü.
hayır yapışmaz ancak kaynak la olur o da göze hitap etmez.bence sen en iyisi fırsat bu fırsat performans egzozlarını araştır ama ses için değil göze hoş gelenlerden

Kardeşin ben egzoz kapağının metal olanını aldım plastik parasına yamaha servisinden tavsiye ederim hem şık duruyor:cat:

kardeşim resme bakarak anlaşılsaydı insanların bilmediği bir şey ,analitik kimya diye bir bilim doğmazdı :mrgreen: ya da bir malzemenin dolğunluğunun en basit el yordamıyla çıkan sese göre değerlendirilmesini resim ilede yapabilirdik..neyse sağolasın

kardeşim resme bakarak anlaşılsaydı insanların bilmediği bir şey ,analitik kimya diye bir bilim doğmazdı :mrgreen: ya da bir malzemenin dolğunluğunun en basit el yordamıyla çıkan sese göre değerlendirilmesini resim ilede yapabilirdik..neyse sağolasın

Bakdınmı anlaşıyor pilastik olduğu senin dediklerin biraz uçuk olmuş göz var nizam var.Üstündeki çizikler kırık yerdeki rengin solukluğu kapağın matlığı........... daha ne diyim ben pilastiğim diye bağırmadığı kalmış:)

tampon tamircileri 15 TL + KDV karşılığında bu parçayı tamir edebilirler.
ama ne ömür biçerler konuşmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar