Işıklarda kavga ettim

Ben geceden kendime söz veriyorum, kimseye bulaşmayacağım diye ama sabahları çok sinirli oluyorum, illa ki birine bağırmadan olmuyor:) ne olursa olsun kimseye çatmadan günü bitiricem diye kendinize söz verin...

Merhaba,

Trafikte biraz daha otokontrol şart.İki tekerin üzerindeki sensin, sana fırlattığı su şişesi de olmayabilirdi. Böyle sorunlu insanlardan,sürücülerden hayatta uzalaştığın gibi, trafikte de uzaklaşmak gerek.

Öküz işte ne bekliyon ki.
Öyle durumda hiç inme motordan boşa inersin haklı olsan da haksız yerine koyarlar. Sen bas git, hatta biraz önden git ilk gördüğün trafik polisine söyle ben öyle yapıyorum çok güzel durduruyolar.
Örnek kırmızıda yandan geçti önüne, nasılsa yavaşlayacak o motorla gittiğin kadar rahat değil sonuçta. Sen aralardan çıkıp gidersin ilk gördüğün polise hemen söylersin bi güzel durdururlar onu de kırmızıda geçti böyle böyle, inanırsa cezayıda keser heralde. Kameran varsa daha kolay.

Hızlıca bir kalkış yapmadım arkamda sürüyle araba vardı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

Hızlı bir kalkış yapmadım.Zaten bana yeşil yanmış olduğunda 2-3 saniye farkla yanıyor zaten.O adam kırmızı yandıktan 2-3 saniye sonra geçiyor.
Ee ben zaten normal kalktım bi anda kırdı önüme.

"Trafik ışıklarının olduğu yerde sana yeşil yansa dahi, kırmızıda geçen ve geçmesi muhtemel taşıtları kontrol edersen bir daha böyle bir şey yaşamazsın"
doğru

Sen de herkes gibi yaparsan sorun olmaz. Dikkat et kimse bana yeşil yandı diye geçmez bekler kırmızı da araçların durmasını bekler durduğunu görünce geçer. Sende diğer yönden gelen araçların durmasını bekle durduğunu görünce hareket et. Maalesef bana yeşil yandı yol benim diye bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar